Saturday, December 19, 2015

Looking Back: March 2015


Jag åkte till Ikea med Camilla och Lejonet för att köpa datorbord och stolar och lite allt möjligt. Det var sjukt roligt att äta köttbullar och shoppa sjukt mycket.

I went to Ikea with Camilla and Lion to buy a desk for my computer and some chairs and all the things. It was so fun to eat meatballs and shop like crazy. 


Livboxen innehöll Rimmels Provocalips som är härlig och även Bangerheads Fresh Me Up som är super.

The Livbox had Rimmel Provocalips and Bangerheads Fresh Me Up which are both so good. Min kärlek för klädtvättning växte och växte och jag fann även Lenor, tack vare mamma. Att tvätta kläder är verkligen roligt fortfarande. Jag drömmer om egen tvättmaskin.

My love for washing clothes just grew and grew and I also found Lenor, thanks to mom. Washing clothes is still so much fun. I'm dreaming of a washing machine of my own. Jag gjorde mitt andra empties inlägg. Jag har en hög som väntar på att fotas så nytt kommer snart.

I made my second empties post. I have a bunch waiting to be photographed so a new one is coming. Jag fick prova på Yoogaia tack vare Buzzador och det var roligt. Jag har varit lite dålig på allt som heter träning så jag skall verkligen ta mig i kragen.

I got to try out Yoogaia thanks to Buzzador and it was fun. I have been very bad on anything called working out so I really need to get back to it. 

Jag träffade även Julie och vi var och petade på babykläder. Babyfeber x 1000.

I also met Julie and we went to look at babyclothes. Babyfever x 1000. 
written 18.12.2015 00:12

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...