Thursday, December 3, 2015

Looking Back: January 2015

Dags att se tillbaka på det gångna året som jag alltid brukar när året börjar ta slut.

Vi börjar med nyåret såklart. Jag firade nyåret på ett lite annat sätt eftersom jag inte mådde helt hundra så bestämde jag mig för att åka till Camilla och V för att fira med dem och Lejonet. Vi var på promenad och åt tortillas och såg på Frozen. Det var verkligen jätte skönt. Nästa dag så satt jag och Camilla på deras soffa och såg på Modern Family och åt choklad.

Time to look back at the year that is almost over as I do every year. 

Let's start with the new year. I celebrated the new year a bit differently because I wasn't feeling so great. I went to Camilla and V and celebrated with them and Little Lion. We went on a walk and ate tortillas and watched Frozen. It was so nice. Next day me and Camilla sat on their sofa and watched Modern Family and ate chocolate.


Jag var väldigt taggad över att börja träna. Jag lyckades ganska bra med det. Borde kanske göra samma nu nästa Januari.

I was very motivated to start working out. I did pretty well. Maybe I should to the same one now in January. Jag skrev om mina fina naglar som jag fixat åt mig redan i December. Snygga som fan var de nog! Bara Camilla har tid så skall hon laga mina naglar igen. Jag kan inte vänta!

I wrote about the awesome nails I got done in December. They were so pretty! As soon as Camilla has some time she is gonna make my nails again. I can't wait!Jag fick ett matbord som jag verkligen fortfarande tycker väldigt mycket om. Det ser definitivt inte riktigt likadant ut nu för nu har jag även stolar. Jag kan nog medge att jag har inte lyckats lära mig att äta vid matbordet istället för sängen. Nån dag.

I got a kitchen table which I really love to this day. It really doesn't look like that anymore since I nog have chairs too. I can though say that I have not learned to eat at the table instead of the bed. One day.Månadens Livbox var inte fy och skam.

The January Livbox was pretty good. Jag beställde en kalender från Personlig Almanacka och blev så glad över den. Jag har verkligen använt den under året. Mera än de flesta jag haft tidigare. Speciellt nu under de senaste månaderna. Nu försöker jag komma på ifall jag skall beställa en ny därifrån eller prova något nytt. Svårt.

I ordered a planner from Personal Planner and got so happy over it. I have really been using it a lot during this year. More then many others I have had. Specially these last few months. Now I am trying to decide if I should get one from there or try something else. Hard. 

Jag lyckades göra hela 20 dagar på utmaningen utan problem. Vad galet det nu känns. Jag tror att jag verkligen skall ta och prova göra den igen.

I did a whole 20 days of the challenge without problems. How crazy that feels. I think I really am gonna have to try it again. Såhär såg mitt morgonmål ut då. Nuförtiden har brödet blivit bytt till gröt. Vatten dricker jag fortfarande precis som då. Nu brukar jag nog lägga i en c-vitamin brustablett i.

This is how my breakfast looked back then. Nowadays the bread has bee switched to porridge. Water I do still drink as always. Now I do put in a vitamin c in it. I Januari ordnade jag och Stella en liten bloggträff dit Emma kom. Vi bloggade om den i vår blogg Eatnjoy. Jag lovar att ordna flera bloggträffar nästa år. Jag skrev om den här bloggträffen i min blogg med så ifall ni vill kolla det inlägget så hittas den här.

In January I together with Stella had a little Blog meet up that Emma came to. We blogged about it in our blog Eatnjoy. I promise to fix more blog meet ups next year. I did also write a post about this meet up on this blog too so if you wanna check that out you can do so here.

Annat. Jag jobbade fortfarande på Gloria så det tog en hel del av mitt liv. Lilla Lejonet fyllde 1 år (23.1) och jag var där och fotade festen. Jag köpte ett klädskåp från Jysk.

Other things. I still worked at Gloria so that took a lot of my time. Little Lion turned 1 years old (23.1) and I was there photographing the party. I bought a closet from Jysk. 


All in all en riktigt bra månad. Om ni vill så kan ni jämnföra med andra Looking Back inlägg från alla år jag gjort dessa så kan ni göra det. Jag skrev mindre inlägg nu i 2015 så det var mycket lättare att skriva det här inlägget än det varit många andra år.

All in all a very good month. If you wanna compare other Looking Back posts from all these years I have done them you can do so. I wrote a lot less posts this year so it was a lot easier to write this post this year. 

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...