Thursday, December 10, 2015

Looking Back: February 2015


Jag började Februari med att blogga om mina nya naglar som jag fått fixat. Snygga var de. Jag saknar verkligen mina snygga naglar. Mina egna är bara i så dåligt skick att de håller absolut ingenting.

I started the month by blogging about my nails I got fixed. They were so pretty. I really so miss my nice nails. My own nails are in such a bad shape that they break all the time. 


Dessa köptes i Januari men jag lyckades blogga om dem först i Februari. Alla dessa har varit i aktiv användning nästan hela året.

These I bought in January but I blogged about them in February. All these have been in active use pretty much all year. Jag var väldigt lycklig över att jag lyckats avsluta 30 day challenge och det att bloggen fått mera följare. Antalet har vuxit sen dess.

I was very happy over being able to finish the 30 day challenge and that the blog had gotten more followers. The amount has gotten bigger since then. Jag var nere i tvättstugan för första gången någonsin och där vaknade min kärlek till att tvätta kläder. Det var nog fredagen den 13e så jag trodde att maskinen skulle äta upp mina kläder.

I was down to the laundry room for the first time and there my love for washing clothes got awoken. It wad friday the 13th though so I thought the machine would eat my clothes. Månadens Livbox.

The Livbox of the month. 
Köpte lite nya strumpor och underbyxor. Och såklart fastande det med lite nagellack också. 

I bought some underwear and socks. And of course some nailpolish came with aswell. 

Annars så jobbade jag mycket och hängde med vänner. Jag vloggade även en del så ifall ni vill se dem så kan ni kolla på dem nu här. 

I also worked a lot and saw friends. I also did vlog a lot so if you wanna see them you can do so here now. No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...