Friday, December 25, 2015

Looking Back: April 2015


Jag, Zan och mamma åkte på en liten kryssning till Stockholm och hade jätte roligt. Jag och Zan shoppade oss galna.

Me, Zan and mom went on a little cruise to Stockholm and had so much fun. Me and Zan shopped like crazy. 


Jag var lika galen i olivgrön som jag är nu. Det försvinner bara inte. Se vad annat jag köpte på resan här.

I was as crazy in armygreen as I am today. It just isn't going anywhere. See what else I got on the trip here

Jag stressade lite extra över livet vilket var lite jobbigt ibland.

I stressed a bit more over life which was a bit hard. Jag tror definitivt att det här var min favorit outfit. Jag är så ledsen att byxorna gick sönder en tid sedan. Måste verkligen hitta nya.

I do think that this was my favorite outfit. I am so sad that the pants broke a while ago. I really need to find new ones. Pappa tog över min gamla telefon och jag fick ta och tömma den vilket betydde timmar av en massa skit. Jag började också göra små to-do listor för att försöka få mig att inte slösa hela dagen framför datorn. Det höll en stund. Kanske jag borde ta och börja göra det igen?

Dad took over my old phone and I had to empty it which meant hours of crap. I also started doing small to-do lists to try to keep me from sitting in front of the computer all day. It worked for a while. Maybe I should start doing that again?Månadens Livbox innehöll även en massa roligt. Dove anti-perspiranten har jag nu tagit i användning och gillar den riktigt bra. Doften är riktigt god.

The months Livbox had a lot of fun in it. The anti-perspirant from Dove I have now started using and I like it. The smell is really nice. 

Det största och bästa som hände under månaden var ju såklart det att jag köpte en ny telefon. iPhone 6 blev det.

The best thing this month was me getting a new phone. I got the iPhone 6. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...