Sunday, December 27, 2015

LIVBOX DECEMBER 2015


Dags att kolla in årets sista Livbox. Oroa er inte. Det kommer definitivt att komma fler Livbox inlägg nästa år. Jag kommer även att börja filma när jag öppnar dem och lägga upp på youtube. Den här boxen finns också på video så ifall ni vill se mig öppna så kan ni klicka här. Det är super roligt att filma dem så jag hoppas att ni tycker om dem.

Den här boxen var verkligen super bra tycker jag. Jag fick ju också lite extra grejer eftersom jag beställt på boxen så länge. Jag tycker det är nästan galet att jag beställt på boxen i 2 år. 
Det är ganska så länge.

Mina favoriter i den här boxen är nog, nå nästan allt, men om jag måste välja några så blir det nog Palmolive Glamorous Shower Scrub och Cutrin Bio+ Clear Shampoo. Båda doftar alldeles otroligt härligt! Den lilla sminkpåsen är också jättebra och kommer säkerligen i användning.

Time to look at the last Livbox of the year. Don't worry. There will be more Livbox posts next year. I am also gonna start filming while opening them and put out on youtube. I did film while opening this box so if you wanna see that you can click here. It is so much fun to film them so I hope you guys like them. 

This box was really good in my opining. I did get a few extra thing because I have been ordering for over 2 years now. I think that's quite crazy. It is so long!

My favorites in this box are, well almost everything, but if I have to choose a few then I think Palmolive Glamorous Shower Shrub and Cutrin Bio+ Clear Shampoo win this time. Both of them smell absolutely amazing! The little makeup bag is also really cool and will be used. 


Vad tyckte ni om den här månadens box? 

Om någon av er vill börja få hem Livbox så kan ni beställa den här.

What did you think of this months box?

If any of you wanna get the Livbox you can order it here

written 26.12 21:50

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...