Monday, December 14, 2015

Got my hair cut!

Underbara Camilla klippte mitt hår förra onsdagen och jag bestämde mig för att göra ett spratt åt folk på facebook genom att lägga upp den här bilden efteråt.

The wonderful Camilla cut my hair last wednesday and I decided to play a prank on the people on facebook by putting out this picture. 


The fungerade så klart trots att många vet att jag mycket länge varit väldigt emot att klippa håret kort. Jag är nu väldigt sugen på att klippa mitt hår kort som på bilden. För det ser ju verkligen ganska så snyggt ut. Det är ett under att jag ens tänker på det.

It worked even though many know that I have been so against cutting my hair short for a long time. I am now very tempted to actually cut it as short as in the picture. Because it does look quite nice. It is really a wonder that I am considering it. 


Såhär blev det egentligen att se ut efter klippningen och jag är supernöjd. Så skönt med lite nytt.

Vad tycker ni? Hålla det långt eller klippa kort?

This is how Camilla cut it and I am so happy with it. It is so nice to have a bit of a change. 

What do you think I should do? Keep it long or cut it?

3 comments:

 1. Jag skulle satsa på det kortare, det tar fram ditt ansikte på ett helt nytt sätt. :)

  ReplyDelete
 2. Du passar mycket bättre i det kortare! :)

  ReplyDelete
 3. Although we need to bleach it and then its going to look so much better!
  Really happy you like it :)

  Are we cutting it short? Then we dont have to bleach it.. lol

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...