Thursday, November 19, 2015

The first Throwback Thursday

TBT är nu en grej i den här bloggen har jag bestämt så från och med nu så kollar vi ett par gamla inlägg alltid såhär på torsdagar. Den här bloggen är verkligen full av en massa inlägg som också behöver lite kärlek. Det behöver få lite ljus nu och då. Jag tycker åtminstone det är roligt att kolla tillbaka. Ni nya läsare kanske också tycker att det är roligt att se tillbaka.

I have now decided that TBT is no a thing in this blog so now will we look at old blogposts every thursday. There might be other lookback too but we shall see. This blog is really full of a lof of blogposts that also do need some love. They need a bit of light. I myself love looking back at old posts. Maybe you new readers also like being able to easily see old posts.

If I had money


I det inlägget så listar jag upp en hel del sånt som jag skulle göra eller skulle köpa ifall jag hade pengar över. Jag nämner t.ex. matbord och skrivbord och båda av dessa har jag lyckats skaffa som tur. Sen har jag ju också köpt iphone 6 och en tablett åt mig (inte dock en ipad). Inget av detta skaffades på samma gång dock. Jag har ju inte blivit rik. 

Tyvärr så har jag inte lyckats se Ellen. Hon är ju inte nu i Sverige så det gör det ännu jobbigare att ses och det gör mig så ledsen. Men som tur har vi facebook messenger. Det börjar bli superlängesen vi sågs senast.

In that post I list a few thing I would do and buy if I had a bit of money over.  I mention a kitchentable and a desk for my computer and both I have gotten now. I have also bought a iphone 6 and a tablet for myself (not a ipad though). None of these were bought at the same time though. I have no become rich all of a sudden. 

Sadly I have not been able to see Ellen. She is not in Sweden anymore so it kinda makes it even harder to see each other and it makes me so sad. It is good that we at least have facebook messenger. It has really been a long time since we saw.

 Don't you worry about a thing

Image and video hosting by TinyPic

En outfit från 2014. Den där blusen har jag faktiskt inte använt på superlänge och jag tror den ligger någonstans långt inne i mitt klädskåp som jag måste ta tag i. Jag tror att jag måste ta och gräva fram den där blusen för den är ju ganska så fin. Jeansen jag har på mig på bilden har nog gått sönder för längesen. Halsbandet har inte heller fått komma ut på en tid så det skall nog också ändras på. Vill ju absolut börja göra mera outfit inlägg igen.Mycket konstigt att nu se mitt korta hår. Vill definitivt inte ha tillbaka det. Jag trivs så mycket bättre i långt hår.

An outfit from 2014. That shirt I have not had on in ages and I think it is somewhere in the back of my closet that I need to clean.  I think I will have to find that shirt and start using it again because it is quite nice. The necklace hasn't been out in a while either and that has to change too. The jeans I have on have not survived. It is really weird seeing my hair that short now. I totally do not want it back. I do like my hair longer a lot better. 

No words are needed


Måste nog ärligt säga att ibland då jag ser bilder där jag har rött hår så saknar jag det nog lite. Trots att jag mycket väl vet att det är ett helvete att hålla rött. Men ändå. Det är ju så otroligt snyggt! Mitt hår just nu är i ganska så hemskt skick men det skall bli ändring på det för om en tid skall Camilla klippa och fixa. Jag kan verkligen inte vänta!

I have to honestly say that I sometimes do miss my red hair when I see pictures of it. Even though I know that it is a pain in the butt to keep red. But still. It is so pretty! My hair now is in a pretty horrible shape but soon it will be saved since Camilla is gonna fix it. I can wait!

18.11.2015 19:29

2 comments:

  1. Uuuuh lets make a post about your hair appointment :)
    Like before/after, where I cut it and why etc..
    And if you wanna go red, I can make it happen ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...