Monday, November 16, 2015

Rich Dad, Poor Dad

Underbara Frida har börjar bokblogga lite i sin blogg och det fick mig att inse att jag verkligen läst jätte jätte lite på väldigt länge. Vilket jag finner väldigt ledsamt eftersom jag alltid tyckt om böcker och läst väldigt mycket tidigare, men på något sätt har det lite försvunnit. Det vill jag ha tillbaka. Jag vill börja läsa mera och det skall jag. Så nu kommer det att komma lite uppdateringar över vad jag läser här i bloggen lite nu och då.

På lördagen tog jag och lyssnade på ljudbok i bussen istället för musik som jag brukar. Jag har gjort det tidigare men som sagt så gck jag i något skede tillbaka till musik.

The lovely Frida has started bookblogging in her blog a bit and that made me realize that I really haven't read in a long long time. Which I find so sad because I really have always loved book and have read a lot before, but somehow it has fallen off. I want to get it back. I want to start reading more and I will. So from now on there will be some updates now and again on what I am reading. 

On Saturday I listened to a audiobook in the bus instead of listening to music as I usually do. I have done it before but somehow went back to music.


Nu så fortsatte jag lyssna på Rich Dad, Poor Dad av Robert T. Kiyosaki som jag började lyssna på i flygplanet på väg hem från London. Jag tycker att det är så otroligt bra med ljudböcker för man kan lyssna medan man promenerar, vilket är lite svårt att göra med en bok i handen.

Jag har inte kommit så långt i boken ännu men hittills har jag nog tyckt om den. Om ni vill läsa mera om boken så kan ni gå hit. Jag tror definitivt att jag kommer att lära mig någonting bra av den här boken. Har någon av er läst den? Vad tyckte ni?

Now I continued listening to Rich Dad, Poor Dad by Robert T. Kiyosaki which I started listening too on the plane back from London. I really love audiobooks because you can listen while you walk, which is something you really can't do with a book. 

I haven't gotten very far in the book but so far it has been good. If you wanna know more about it you can go here. I do think that I will learn something from this book. Have any of you read it? What did you think?


Appen jag använder för att lyssna på böcker är Audible. Audible har massor och massor med böcker att välja mellan och det finns inte en chans att man inte skulle hitta någon bra. :)

The app I use to listen to books is Audible. Audible has a lot of books to choose from and there is no chance to not find a book you like. :)
written 15.11.2015 18:35

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...