Monday, November 9, 2015

No pants are forever!


Under den här gångna sommaren och hösten så har flera av mina byxor sagt upp kontraktet. Just nu är det såpass illa att jag har bara ett par byxor kvar. Om man inte räknar med sommarbyxorna alltså. Detta betyder alltså att alla de fyra som ni ser på bilden har hål.

Det enda hela paret jag har är ett par mörka med blommor. Det skulle vara mycket enklare om det vore ett par jeans eller helt svarta. Något basic. Men nej. Det kunde ju inte vara så lätt. Så nu har jag försökt lära mig att gå i kjol och klänning ibland så att jag inte har samma byxor på mig helatiden.

Det är ju inte illa att jag tvingas lära mig att använda kjol. Det är faktiskt ganska roligt. Men sen så börjar det ju bli lite kallt där ute så det skulle ju vara riktigt bra med några par hela byxor.

Nu kanske ni undrar att varför jag inte bara gått till närmaste H&M och köpt ett nytt par byxor. Det är inte så lätt då när man verkligen lever med en superliten budget och verkligen inte har råd med att alla ens byxor brakar sönder. Men nu har jag lite pengar igen så nu skall jag ta mamma med mig (för hon behöver också byxor) och fara och köpa ett par.

Definitivt så blir det antingen ett par svara eller sen bara basic jeans. 

Under this summer and fall pretty much all of my pants decided to break. Right now it is so bad that I only have one pair left. If you don't count the summerpants. It means that all of the pants you see in the picture have holes. 

The only pair I have left is a dark with flowers. It would be a lot easier if they were a basic jeans or black ones. But on. It couldn't be that easy. So now I have tried to learn to use skirts and dresses at times so that I don't wear the same pants all the time. 

It's actually good that I learn to use skirts. It is actually pretty fun. But it is starting to get quite cold out there and it would be nice with a few pairs of pants. 

You are probably wondering why I just haven't walked in to a H&M and bought pants. It is not so easy when you have a really tight budget and I really didn't plan on all of my pants breaking. But now I do have a bit of money again and I am gonna take my mom (who also needs pants) with me and go buy a pair. 

I am pretty sure they will be either black or basic jeans.
 08.11.2015 18:33

2 comments:

  1. Uuurgh, shoppa byxor är det värsta! Så sällan man hittar ett par som sitter perfekt.

    ReplyDelete
  2. Frida: Jo det är helt hemskt! Så det här är liksom riktigt dålig tur!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...