Wednesday, November 11, 2015

Organizing Beauty Products


Jag jobbar helatiden på att få min lägenhet mera som ett hem och inte ett kaos. Det betyder att jag städar och fixar väldigt mycket för tillfället och eftersom jag håller helatiden på och gör det så måste jag ju även göra en vlog om det. I den här kan ni se mina två lådor som är fulla av skönhetsprodukter. Det är ganska så galet, men jag har ju fått Livbox väldigt länge så det blir ganska mycket produkter.

Jag har sjukt mycket tandkräm så jag behöver definitivt inte köpa sånt på länge. Det känns faktiskt ganska så skönt. Shampoo har jag också en hel del trots att de inte syns i videon eftersom de bor i badrummet. Jag skall ta och visa det åt er i något skede.

Ha en bra onsdag allihopa!

I am working all the time to get my apartment more as a home and less then a chaos. That means that I am cleaning and fixing a lot at the moment and since I do clean and organize a lot it wqas bound to come up in a vlog too. In this one you can see the two drawers that I have all of my beautyproducts. It is quite crazy, but I have gotten the Livbox for a long time so it does get quite insane. 

I have lots and lots of toothpastes so I really don't have to worry about that running out anytime soon. It feels great. I also do have a lot of shampoo even though you can't see them in the video since they live in the bathroom. I will show you them at some point. 

Have a great Wednesday everyone!

written 3.11.2015 14:27

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...