Monday, November 30, 2015

My Sunday Evening

Just nu borde jag skriva blogginlägg. Just nu borde jag vika de rena kläderna som hänger och väntar. Just nu borde jag städa. Just nu borde jag säkert göra en massa annat än sitta och titta på Jessica Jones som är nya serien på Netflix. Men det är det enda jag egentligen vill göra just nu.

Det är jobbigt när det kommer emot en serie som man verkligen blir helt och hållet fast i. Den tar all tid av en. Man har inte tid att göra annat för man vill inte göra något annat. Jag vet att jag har en hel del som borde göras, men jag får inget gjort. För jag vill bara knäppa på tvn och se på min serie.

Men sen igen så är det söndag kväll och det är okej att ta det lugnt och bara se på tv några timmar. Eller hur?

Åtminstone lyckades jag få ett blogginlägg gjort. Nu tänker jag gå tillbaka till Jessica Jones för det blev riktigt spännande i förra delen. Ni kan skylla på det här om mina inlägg inte är riktigt bra från och med nu tills jag fått färdigt serien.


Right now I should be writing blogposts. Right now I should be folding the clean clothes that are waiting. Right now I should be cleaning. Right now I should be doing a lot of thing instead of watching Jessica Jones which is the new series on Netflix. But it is really the only thing I wanna do. 

It is really hard when there comes a series that just sucks you in. It takes all the time away from you. You have no time to do anything else. I have a lot to do but I get absolutely nothing done. Because all I wanna do is put on the tv and watch. 

But then again it is sunday evening and it is okay to take it easy and just watch tv for a few hours. Right?

At least I did get a blogpost done. Now I am gonna go back to Jessica Jones because it got really good in the last episode. You can blame this if my posts aren't as good as usual from now on until I have finished the series. 

29.11.2015 21:03

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...