Monday, November 2, 2015

Guest towels and pot holders


Jag var på H&Ms webshop och fick syn på gästhandukarna som ni ser på bilden och bestämde att de skall jag köpa. Jag gick in i ett par H&M Home för att se ifall de skulle finnas i butiken, men jag lyckades inte hitta dem. Så det blev att beställa dem från webshoppen. På samma gång köpte jag även ett par grytlappar för de var så söta och jag tyckte behövde några.

Jag är så sjukt nöjd igen med H&M Home. De har ju verkligen sjukt fina saker!

Den svarta grytlappen hittas här. De andra är nog slut eftersom jag inte lyckades hitta dem i webshoppen.

I was on the H&M webshop and saw the guest towels that you can see in the picture and decided that I need them. I went to a few H&M Home to see if they had them in the stores, but I couldn't find them. So I had to order them from the webshop. At the same time I got two pot holders because they were cute and I thought I needed a few.

I am again so happy with H&M Home. They have such nice things! 

The black pot holder you can find here. The other seem to be sold out because I couldn't find them on the webshop. 

written 1.11.2015 21:03

1 comment:

  1. Love those towels! Too bad there is no H&M home section here in Tønsberg :( Do you easily understand Norwegian btw? I kinda understand Swedish, it's quite similar to Norwegian but still a bit difficult for me.

    Ilse | www.ilsedanielle.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...