Friday, November 20, 2015

FRIDAY
Den här lediga fredagen började med att jag hade en läkartid. Jag är verkligen glad att jag nuförtiden har hälsostationen riktigt nära och inte behöver åka metro. Nu tar det några minuter att gå. Så otroligt skönt!

Sen har jag bara tittat på New Girl och läst lite bloggar. Och sen åt jag även lite av makaronilådan som jag lagade åt pappa och lillebror igår som tack för att de kom och hjälpte mig städa min källare lite. När jag var där nere blev jag igen påmind över att jag behöver bättre lådor. De pafflådor som nu finns där börjar gå sönder och det är inte roligt. Så det sätts till på listan av saker som måste fixas.

Imorgon och på söndagen är jag på jobb. På söndagen öppnas julgatan vilket känns helt galet. Vart har tiden gått? Hur är julen redan snart här igen? Men ja, ifall ni rör er i stan så kom och säg hej till Madeby Helsinki.


This Friday started with me having a doctor's appointment. I am so happy that I now have a healthcenter really close and don't have to take a subway. Now I only have a few minutes walk. So nice!

After that I have only watched New Girl and read a few blogs. And I also did eat some of the macaronicasserole that I made for dad and little brother yesterday when they came to help me clean my basement a bit. When I was down there I was reminded by the fact that I need to get new boxes. The boxes I have now are looking  bit worn and are breaking and it's not good. So that is put on the list of things to do. 

Tomorrow and Sunday I am at work. On Sunday the Christmasstreet is opened and it feels crazy. Where has time flown? How is it almost Christmas again? Well, yeah, if you are in the city then come and say hi to Madeby Helsinki.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...