Sunday, November 1, 2015

Dishwasher

Nästan varje söndag sätter jag på diskmaskinen och det är ett sätt för mig att bestämma att nu är det dags att städa. Så medan diskmaskinen kör (denna gång i över 2 timmar) så brukar jag ta tag i städandet här hemma. Jag börjar alltid med diskmaskinen.

Då har jag ju börjat på ett vis och då är det lättare att fortsätta.

Så nu skall jag ta och ordna lite. Ha en bra söndag ni!

Almost every Sunday I put on the dishwasher and it gives me a signal that it is time to clean. So while the dishwasher is doing its thing (this time for over 2 hours) I usually start cleaning. I always start with the dishwasher. 

Then I have somehow started and it is easier to continue. 

So now I am gonna go clean. Have a good Sunday!

1 comment:

  1. Skönt då man hittar en städrutin :) Större chans att det faktiskt blir gjort om man alltid gör samma på samma dag :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...