Thursday, November 26, 2015

I DID IT!

Det här blir ett lite annorlunda TBT inlägg då jag nu vill prata om det att jag för en tid sen skrev ett inlägg där jag berättade att jag skulle vara utan godis i 30 dagar. Nå, nu har jag varit det. På tisdagen var det sista dagen. Jag mår verkligen helt super just nu. Så stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde det. Jag lyckades. Trots alla godsaker som sattes framför min näsa under dessa 30 dagar.

This is gonna be a bit of a different TBT since I do wanna talk about the post I made a while ago where I told you that I would be without candy for 30 days. Well, now I have been. Tuesday was the last day.  I feel amazing. I am so proud of myself for being able to do it. I made it. Even though there were so many good things put in front of my nose during these 30 days. 


Jag sa ju då också att jag har provat en massa 30 day challenges förut och inte lyckats så bra med dem. Den senaste jag gjorde före det här var Journey to Splits som var mest på Instagram. Jag lyckades göra den ganska så långt men sen i något skede så fick jag bara inte gjort längre. Vilket var lite tråkigt.

I did also say that I have tried a lot of different 30 day challenges before and not really done so well. The latest one was Journey to Splits that was mostly on Instagram. I did it almost to the end but somehow stopped before the end. Which was a bit sad. 


Sen en tid var jag ju också galen och gjorde 4 på samma gång. Har nå av er följt med sen det här inlägget?  Det var verkligen jobbigt och kändes definitivt i kroppen. Jag rekommenderar att man nog bara tar en i gången. Åtminstone om man är nybörjare.

Once I was also crazy and did 4 challenges at once. Have any of you been here since this post? It was really hard and I could feel it in my body. I recommend that you do one at a time. At least as a beginner. Men tillbaka till godisstrejken som tog slut i förrgår. Jag stod igår framför godishyllan för att jag tyckte jag ville ha något litet. Men jag stod där och kunde inte bestämma mig. Det kändes så konstigt att ens tänka på att äta godis. Sen så bestämde jag mig för lite choklad men även de är fortfarande i min väska. På jobbet åt jag dock 3 pepparkakor så jag fortsatte inte helt utan godsaker.

Jag rekommenderar definitivt att prova vara en tid utan godis. Om man inte riktigt vill vara 30 så kan man bra börja med en vecka. 30 dagar är ju ganska så galet.

But back to the 30 days without candy that ended on tuesday. I stood in the store yesterday and looked at all the candies because I felt like i wanted something small. But I stood there and couldn't decide on anything. It felt so weird to even stand there. Then I decided to go with a bit of chocolate but even that is still in my bag. At work I did eat a few gingerbread so I didn't go totally without. 

I do recommend trying to be without candy for a while. If you don't wanna be the whole 30 days then try a week. 30 days is quite a lot. 

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...