Wednesday, November 18, 2015

A few words


Ibland så glömmer jag att jag faktiskt gjort videon sedan 2010. Det här är en video från det året. Jag gjorde inte riktigt lika ofta eftersom jag var blygare och bodde med mamma och lillbror så kunde jag inte riktigt filma på samma sätt som jag gör nu.

Den här videon gjorde jag väl mest för att jag hade tråkigt och ville göra något lite roligt. Det är jättekonstigt att se på sådär gamla videon själv. Jag är så liten!

Till något annat. Jag har såklart, som alla i hela världen, hört allt om Paris och hemskheterna där. Alla skriver om det och jag har bestämt att inte göra det men det känns som om det är ett måste på något sätt så här är några ord. Det är inte för att jag inte skulle bry mig. Jag bryr mig och det gör ont i mig att höra så jag vill inte. Det är verkligen hemskt. Och det värsta är ju att det kan hända pånytt var som helst. Det är ungefär det jag har att säga om det.

Sometimes I forget that I have done videos since 2010. This is a video from that year. I didn't do videos as often back then because I was more shy and lived with my mom and brother so I couldn't do videos the same way I do them now.

This video I probably did because I was bored and wanted to do something a bit fun. It is so weird to watch videos this old. I am so small!

To something else. I have of course, as the whole world, heard all about Paris and the horrifying events. Everyone is writing about it and I have decided to not but it kinda feels like it's a must somehow so here are my few words on it. It's not because I don't care. I do care and it hurts to hear about it. It is horrible. The scary thing is that it can happen anywhere. That's pretty much all I have to say about that. 

15.11.2015 23:25

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...