Sunday, October 18, 2015

Sunday


Söndag. Jag är nästan glad över det att det är grått och tråkigt väder idag eftersom nu behöver jag inte känna att jag måste gå ut. Jag kan med gott samvete sitta inne hela dagen och ta fixa med saker jag måste göra inomhus. Vilket verkligen behövs ibland. Vissa dagar behöver vara såna då man inte måste gå ut. Tycker jag åtminstone.

Jag hade nästan tänkt gå på I Love Me idag men eftersom mina pengar är pretty much slut så är det ingen idé att gå dit. Tråkigt, så otroligt tråkigt. För det var faktiskt samma förra året. Jag skulle nog så ha vilja gå och kolla in det. Nästa år får det bli. Nästa veckoslut är ju bokmässan och dit skall jag verkligen!

Så istället för att gå på den så får jag väl bara fixa lite i lägenheten och läsa bloggar. Kanske jag också skulle kunna se på någon film också. Jag har ju liksom kollat alla Doctor Who delar som hittas på Netflix och började nu kolla på Modern Family, men en film skulle kunna sitta ganska bra.

Sunday. I am almost happy over the fact that it is grey outside today since now I don't have to feel bad about not going outside. I can stay inside and do stuff I need to do here. Which is very needed at times. Some days need to be days when it is okay to just stay inside. At least in my opinion. 

I had almost planned to go to the I Love Me today but since I have no money it would be kinda pointless. So sad. Because it was the same last year. I would have liked to go check it out. Well I shall do that next year. Next weekend is the Kirjamessut and I am so to that!

So instead of going outside I am gonna fix some things in this apartment and read blogs. Maybe I could watch a movie too. I have watched all the episodes of Doctor Who that are on Netflix and I started on Modern Family, but a movie could be nice. 


Eller så skulle jag kunna ta och börja färglägga bilderna i den här fina som min mamma gav mig i present. Der är ju super pop nu med färgläggningböcker för vuxna och jag älskar det.

Or I could start coloring in this book that my mom got me. These are so popular now and I really love it. 

Vad skall ni göra den här gråa söndagen?

What are you doing this grey Sunday?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...