Saturday, October 3, 2015

I did some shopping this summer

Eftersom jag varit så dålig på bloggandet på senaste så har jag en del som jag inte bloggat om eller fotat för bloggen. Jag är den typen av människa, eller jag har blivit sådan, att ifall det inte har fotats så kan jag inte använda det. Så nu så har det blivit så att jag har en del sommarkläder som bara hängt omkring i lägenheten utan att få se sommarljuset. Nå, åtminstone så har jag nya kläder för nästa sommar. Man måste ju se det positiva i allting.

Since I have been so bad at blogging recently I have a lot that I haven't blogged about or photographed for the blog. I am the kind of person, or I have become one, that if it hasn't been photographed I can not use it. So now it happens that I have a lot of summer clothes that have been hanging around in the apartment without seeing the sunlight. Well, at least I have new clothes for next summer. You got to see the positive in all thing. 


Den här toppen köpte jag i Gävle när vi var en sväng där. Märket är Saints and Mortals vilket jag tycker att är ett härligt namn.

This top I bought in Gävle when we went there for a few days. The brand is Saints and Mortals which I really think is a cool name. 


Det står alltså No Yes Maybe på den hår grå toppen och den kommer från Gina Tricot. Helt från Helsingfors. Jag var och shoppade med Zan en dag. De flesta av kläderna i det här inlägget är från den gången faktiskt.

The text is No Yes Maybe on this grey top and it is from Gina Tricot. From Helsinki. I went shopping with Zan one day. The most of the clothes in this post are from that day. 


H&M levererar. Jag har en klänning i liknande stil från förr och jag har fallit för dessa helt och hållet. Materialet är skönt och den kostar bara en 10€. På något sätt fastande jag också för mönstret trots att det egentligen inte alls är min stil.

H&M made it. I have a dress a bit similar and i have fallen in love with these. The material is so nice and it costs only 10€. Somehow I also fell for the print even though it is not at all my style. 


H&M igen. Ibland hittar jag ingenting från H&M och ibland hittar jag mycket plagg. Nog är det lite underligt.

H&M again. Sometimes I find nothing at H&M and sometimes everything seems to be great. It is weird. 


En liten söt vit topp från Gina Tricot. Såna kan man aldrig ha för många. Eller hur?

A little cute white top from Gina Tricot. You can never have to many of them. Right?


Den här toppen köpte jag på Cubus när jag och flickorna var över en sväng till Stockholm. Den var på rea och så billig att jag kunde inte låta bli.

This top I bought in Cubus when me and the girls went to Stockholm. It was so cheap that I just couldn't leave it. 


Ni kanske minns dessa från förra sommaren som blev mina absolut favorit byxor? Nå, nu hittade jag ett par liknande men mindre granna och jag föll. Blommorna är bara så underbara.

You might remember these from last summer which became my favorite pants? Well, now I found similar ones but not as bright and fell. The flowers are just so pretty. 

Huhu det blev ett långt inlägg. Men jag är så glad att jag fått tillbaka lusten att blogga att jag vill knappt göra något annat än skriva. Skönt. Men nu skall jag ta och försöka städa lite. Ha det så bra!

Huhu that turned quite long. But I am so happy that I have gotten back my inspiration to blog that I really almost don't wanna do anything else then write. So nice. But now I am gonna try to clean a bit. Have a good day!

2 comments:

  1. I love the first dress as well, you picked up some great things :)

    Velvet Blush

    ReplyDelete
  2. Velvet Blush: Thank you :D I'm excited to get to use them :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...