Wednesday, October 28, 2015

SHAYTARDS (Video Wednesday)

Jag tänker nu börja en ny grej i den här bloggen som jag tänker kalla Video Wednesday. Det här går alltså ut på det att jag delar med mig av en video,antingen en som jag själv filmat eller en som jag gillar och kanske berättar lite om den och sånt.

Jag är ju väldigt fast i landet som heter Youtube och allt som det innebär. Jag gör själv vloggar och jag tittar en hel del på vloggar varenda dag. Det är mycket sällan jag nuförtiden ser på TV. Många av er kanske inte alls vet om att det finns en massa roligt på Youtube (annat än kattvideon) så jag vill ju liksom dela med mig av den delen av mitt liv. Kanske någon av er hittar något fantastiskt.

Vi börjar den här lilla serien med två videon från den vloggar familjen som jag följt längst och mest.

I'm gonna start a little new series on this blog which I am gonna call Video Wednesday. It means that I am gonna share a video, either one I have made myself or one I just like and talk a bit about it. 

I am very hooked on the land called Youtube and all that it includes. I make vlogs myself and I watch a lot of vloggers everyday. It is rarely I watch TV anymore to be honest. Many of you might not even know that there is other stuff on youtube besides catvideos so I wanna share that side of my life. Maybe some of you will find something good to follow. 

We are gonna start with two videos of the vlogger family that I have been following the longest.
Shaytards. Jag kommer verkligen inte ihåg vilken video som var den första jag någonsin såg av dem, men jag vet att jag sett ungefär alla, om inte exakt alla, som Shay lagt upp på kanalen. Det är 7 år av nästan dagliga videon och det är ju galet när man tänker på det.

Jag har följt deras dagliga liv i många år. Jag har allvarligt sett när två av deras barn fötts. Jag har sett hur de gått från fattigdom och skulder till att ha stort hus och gård. Jag har gråtit och jag har skrattat. Så mycket.

De är troligen en orsak varför jag själv även börjar vlogga. Jag gör ju inte det riktigt dagligen (ännu) men jag har börjat göra det oftare nu det här året.

Shaytards. I really can not remember what the first video I watched was, but I do know that I have pretty much seen all of them, if not exactly all, that Shay has put up on the channel. It is 7 years of almost daily videos and that is quite something. 

I have followed their daily life for so many years. I have seen two of their kids being born. I have seen how they have gone from poor and debt to having a huge house and yard. I have cried and I have laughed. So much. 

They are probably one of the reasons why I have started vlogging. I don't do it daily (yet) but I have started doing ti more often this year. Ovanför ser ni videon som de la upp nu på tisdagen så det blir deras måndag. Det här är enligt mig mera reality tv än något som kommer på TV. Och jag älskar det!

Nu vill jag gärna veta om någon av er tittar på vloggar. Tittar nån av er på Shaytards eller någon annan vloggare?

Up there you can see the video they put up now on Tuesday which is their monday. This is in my opinion more reality tv then anything that is on TV. And I love it!

Now I wanna know if some of you watch vlogs. Do some of you watch the Shaytards or some other vlogger?

 written 27.10.2015 19:56

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...