Friday, October 30, 2015

One OPI nailpolish haul right here!


OPI är troligen en av mina favoriter när det kommer till nagellack och jag tror att jag inte är den enda som har det märket som favorit. En gång i året ordnas det en kompisförsäljning på Skatudden och jag och Camilla har gjort en tradition av att gå dit varjegång för att köpa lite och vi kommer varje gång hem med en massa. Man får dem alltså mycket billigare där så det lönar sig verkligen. Jag skall ta och försöka komma ihåg att nämna om det i bloggen nästa gång det ordnas.

Dessa är alltså köpta för längesen så de är inte så nya längre men jag tog och fotade dem ändå och lekte lite med blixten som jag har på samma gång och jag tyckte att bilderna blev ganska roliga. Så jag bestämde mig att lägga upp dem ändå trots att färgerna inte riktigt kommer fram.

OPI is probably one of my favorites when it comes to nailpolishes and I think I might not be the only one. Once a year there is a friendsale in Katajanokka and me and Camilla have made it a tradition to go there every time to buy some and we always come home with a lot of them. It is a lot cheaper so it is really worth it. I am gonna try to remember to mention it in this blog next time it is held. 

These are bought a long time ago so they are not really that new but I still took pictures of them and tried out my flash that I have and I thought the pictures turned out pretty cool. So I decided to post them even if you really can't see the colors that well.  


Alla dessa är alldeles underbara och just nu i skrivande stund så har jag på mina naglar den som heter Tease-y Does It och den är helt underbar. Nångång skall jag lära mig att ta bra bilder på nagellack så som Camilla, men idag är inte den dagen. 

Klicka på länken här under för att se resten av bilderna! :)

All of these are amazing and right now I am wearing the one called Tease-y Does It and it is so cool. Someday I will learn how to take good pictures of nailpolish as Camilla, but that day is not today. 

Click the link below to see the rest of the pictures! :)
 


My paprika is hotter then yours - Deutsch you want me baby?

Uh-Oh Roll Down The Window - Here Today...Aragon Tomorrow

Cockoo For This Color - 4 In The Morning

Tease-y Does It - I Sing In Color

I Want To Be A-Lone Star -Alcatraz...Rocks
OPI Sheer Tints
OPI RadiDry Quick-Dry Top Coat

written 27.10.2015 21:50

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...