Wednesday, October 21, 2015

New tea towels


Jag kom på här en dag att jag bara har två kökshandukar och det är definitivt alldeles för lite. Eftersom min budget är väldigt liten helatiden så bestämde jag mig för att kolla in var H&M Home har att erbjuda och jag kan säga att jag blev lyckligt överraskad.

Supersöta kökshandukar för under 4 euro styck är ju verkligen inte illa! Så jag tog och köpte 3 stycken på samma gång.

I realized one day that I only have 2 teatowels and that is not enough at all. Since my budget is really tiny all the time I decided to check what H&M Home had to offer and I can say I got really happily surprised. 

So cute tea towels for under 4 euros is not bad at all! So I bought 3.


 Den enda som jag längre hittar på webshoppen är I love cake så ifall ni tycker om den så lönar det sig att klicka hem den snabbt. Det kan ju hända att de två andra ännu finns i butikerna. Webshoppen har nog en massa nya nu som inte fanns där när jag senast kollade. Måste hålla fingrarna borta.

The only one I could find on the webshop is I love cake so if you like it you really should click it home fast. The others might still be in stores. There are a lot of new ones there that I didn't see last time I checked. I have to keep away.

4 comments:

 1. Så fina, jag har också flera därifrån :) HM Home är farligt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt superfarligt! Om jag sku ha råd så sku jag ju tömma allt! :D

   Delete
 2. Super cute!
  I should buy too :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...