Wednesday, October 7, 2015

LIVBOX SEPTEMBER 2015


Jag vet att jag är jätte sen med det här inlägget och jag funderade påriktigt på att bara hoppa över den här och bara gå till nästa box. Men eftersom jag lyckats skriva om alla boxar hittills under tiden jag haft dem så ville jag inte hoppa över den här.

Jag har inte tittat på innehållet sen jag öppnade lådan så när jag tog bilderna idag till det här inlägget så var det som om jag såg dem för första gången.

I know that I am very very late with this post and I did think about letting this go and just continue with the new box. But since I have written about all of the boxes I have gotten it wouldn't have felt right to not write about this one. 

I have not looked at the products after opening the first time so when I now took the pictures it was almost like seeing them for the first time. Först så har vi Cutrin Premium Oil Treatment. På flaskan står det såhär: Applicera en liten mängd i torrt ellervått hår, ända ut i hårtopparna. Undvik hårbottnet. Massera lätt produkten genom håret. Föna håret eller låt lufttorka.

Jag tror att det här är favoriten i den hår boxen och det här säger jag fast jag inte ens provat. Jag skall ta och prova direkt imorgon på morgonen när jag tvättat mitt hår. Den innehåller högklassig argan- och nyponolja som tydligen skall ge en silkeslen finish. Låter ju nästan för bra. Jag skall berätta mera när jag provat.

First we have Cutrin Premium Oil Treatment. On the bottle it says: Apply  a small amount on palms and work through damp or dry hair, from mid-length to ends. Gently massage Oil treatment throughout the hair. Blow-dry or let dry naturally. 

I do think that this is my favorite in this box and this I say before even trying it. I am gonna try it first thing in the morning after my shower. It has high quality argan and rose hip oils which are supposed to give shine and silkysmooth hair. It almost sounds too good. I am gonna tell you more when I have tried it.


Sen har vi Dermalogica Daily Microfoliant. Den här texten hittade jag på deras hemsida:

Äntligen – en exfolierande produkt som gör huden ultralen, och som ändå är skonsam nog att användas dagligen! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans.

• Avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster.
• Stimulerar cellförnyelsen och ger en jämn hudstruktur.
• Tillräckligt mild för att använda varje dag.
• Blekande ingredienser hämmar ojämn pigmentering.
• Aktiveras vid kontakt med vatten.

Jag tycker det är spännande att det är pulver som man skall blanda med vatten. Blir en massa som man sedan skall massera in över ansiktet. Jag ser verkligen framemot att börja testa den här.

Then we have Dermalogica Daily Microfoliant. This I found on their website:

Gentle, daily use exfoliating powder for all skin conditions. Unique Rice-based powder formula activates upon contact with water, releasing Papain, Salicylic Acid and Rice Enzymes that micro-exfoliate dead cells, instantly leaving skin smoother and brighter. Our unique Skin Brightening Complex helps to balance uneven skin pigmentation while a super-soothing blend of Green Tea, Ginkgo and Colloidal Oatmeal helps to calm the skin, leaving it extraordinarily clear and refreshed. Gentle enough to use on a daily basis. Not recommended for users of medically-prescribed exfoliation products. Formulated without artificial fragrances and colors.


  • Removes dulling surface debris and evens skin tone.
  • Reveals brighter, smoother skin.
  • Gentle enough for daily use.
I find it very interesting that it is a powder that you need to mix with water. It becomes a paste that you then apply to your face. I am very intrigued to try this one out. 


Den omtalade Glamglow. Ingen av er kan ha missat dessa produkter.Jag är väldigt ivrig på att testa den här. Synd att det är en så liten tub att det bara räcker till en gång. Man skulle få en bättre känsla efter några gånger tror jag.

The very popular Glamglow. No one can have missed this one. I am very excited to try this one. I am a bit sad that it is a small one that will only be enough for one time. You would get a better feel if you could do a few. 


Jag vet inte hur många Carmex burkar jag har i mitt ego just nu. Det är ganska många. En har jag nog gett åt Camilla när hon behövde. Men vintern är ju påväg så läpparna behöver nog detta.

I don't know how many Carmex lip balms I have in my apartment. It is quite a few. One I did give to Camilla when she needed one. But the winter is coming so my lips will need this. 


Trind Nail Repair Natural. Den här skall jag definitivt börja använda. Mina naglar är i riktigt skit skick just nu att all hjälp är bra.

Trind Nail Repair Natural. This I am totally gonna start using. My nails are in such horrible condition that they need all the help they can get. 


Till sist har vi Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax. Den här är nummer 3 och färgen heter Blond. Det här är nog den enda som får gå till någon annan eftersom jag vet att jag inte behöver den här alls. Mina ögonbryn är så mörka.

Lastly we have Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax. This is in number 3 and the color is called Blond. Thsi is the only one that I will give away to someone else since I know that I don't need it. My eyebrows are so dark.  

Nu när jag fått det här inlägget gjort så skall jag gå och öppna den här månadens Livbox som väntar på mig. Ni får mycket gärna berätta om ni använt något av dessa produkter. Jag vill gärna höra allt sånt.

Now that I have gotten this post done I am gonna go open this months Livbox which is waiting for me. I would love to hear if any of you have used any of these products.  

1 comment:

  1. Jag väntar med spänning på recension på håroljan! :) Hoppas att den inte innehåller silikoner och liknande skräp som ej är vattenlösligt..? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...