Monday, October 12, 2015

I got my ears pierced!


Pointen med den här väldigt onödiga selfien är är mina öron och hålen i dem. Jag var alltså idag och sköt upp mina hål igen eftersom de hade vuxit fast. Jag har tänkt på att göra det nu hur länge som helst så nu gjorde jag det äntligen.

Jag vill ju verkligen kunna använda mina fina örhängen som jag har och köpa nya fina. Speciellt nu då jag jobbar i en underbar butik som säljer fantastiska örhängen. Nu skall jag bara ta bra hand om dessa i en tid.

The point with this very pointless selfie are my ears and the holes in them. I went today and got my ears pierced again since they had grown shut. I have thought about doing it for a long while and now I finally did it. 

I wanna start using all of my earrings again and buy new ones. Especially now that I work in a wonderful shop that sells a lot of fun ones. Now I just have to take good care of them for a while.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...