Wednesday, October 14, 2015

Bangs?


Hårfunderingar. Det eviga funderandet mellan att klippa eller inte. Jag har nu låtit min pannlugg växa bort och nu när jag äntligen har kommit så långt att jag får den bakom öronen så har jag börjat fundera på att pannlugg skulle vara ganska så fin. Det hjälpte definitivt inte då jag såg Stella och hon konstaterade mycket snabbt att det skulle passa med pannlugg. Tack Stella!

Det här är verkligen ett problem som alltid kommer upp. Hur man än försöker bestämma sig att man inte längre skall ha pannlugg.

Så nu frågar jag er. Vad tycker ni? Borde jag klippa pannlugg eller borde jag låta vara?


Hairproblems. The constant battle between bangs or no bangs. I have now let my bangs grow out and now that I finally can get them behind my ears I have started thinking that bangs would be nice. It didn't help that Stella also said that when I saw here. Thanks Stella!

This is really something that always is problem. It doesn't matter how much you decide that no more bangs. 

So now I am gonna ask you. What do you think? Should I cut bangs or not?


När jag ser på dessa bilder så vill jag verkligen klippa pannlugg åt mig.

When I look at these pictures I really wanna cut bangs.

3 comments:

 1. Du passar ju bra i lugg faktiskt :) För mig är det tyvärr knepigt med lugg eftersom jag har en virvel i vägen som kräver stylingprodukter för att luggen ska hållas på plats. Sen får jag lättare finnar i pannan med lugg också.. :(

  Och jag visste inte att lugg kallas bangs på engelska! :) Tycker även jag ska ha hört talas om "pony", fast tycker det är lite förvirrande för det får mig snarast att tänka på ponytail...

  ReplyDelete
 2. What ever you decide to do, im here to cut them ;)

  ReplyDelete
 3. Yeees bangs! The bangs suit you so well *3*

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...