Sunday, September 20, 2015

Trying to figure things out

Jag tror att jag just nu går igenom en fas där jag stressar väldigt mycket över min framtid och pengar och vad jag egentligen vill göra med mitt liv och vad jag gjort. Vilket är ganska så jobbigt. På samma gång försöker jag få någonslags balans mellan vloggande och bloggandet och jobbet och livet i allmänhet och det är inte lätt när ens huvud inte riktigt är med.

På något sätt har jag tappat trådarna som jag tyckte att jag hade i mina händer. Så försök orka hänga med i alla svängar. Det är inte lätt.

I think I am going through a phase where I am stressing over my future and money and what I actually wanna do with my life and what I have done. Which is kinda hard. At the same time I am trying to find some kind of a balance between vlogging and blogging and work and life in general and it is not easy when your head is not totally in. 

Somehow I have lost all the strings I thought I had in my hands. So try to follow along. It's not easy. På videon funderar jag lite på vad jag vill göra. Om bloggandet eller vloggandet är min grej eller om jag börjar göra smycken. Jag vill hitta min grej. Jag vill kunna leva på det jag tycker om att göra. Jag vet att jag själv inte tycker om 9-17 varje dag så jag vill kunna jobba upp till något där jag inte behöver göra det.

Kommer ju inte vara lätt, men jag skall försöka.

Ibland känner jag mig fortfarande som den lilla femton åringen som inte har en aning om vad hon egentligen vill. 

On the video I and thinking about what I wanna do. If blogging or vlogging is my thing or if I should start making jewellery again. I wanna find my thing. I wanna be able to live doing that thing. I know that I don't enjoy working 9 to 5 everyday so I wanna work up to something where I don't need to do that. 

It's not gonna be easy but I am gonna try. 

Sometimes I still feel like the tiny fifteen year old that has no clue over what she wants.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...