Friday, September 25, 2015

Blogger Event at The Cock

Jag var en av det lyckligt lottade som fick gå på bloggträff till The Cock i onsdags och så jag är glad över det. Man får en sån inspirationspruta av att hänga med andra bloggare och det är just det jag behövde. Det har ju, som ni märkt, varit lite tyst på senaste tiden. Men jag har den känslan av att det kommer bli åtminstone lite ändring i det.

Men ja, till saken då. Jag träffade finaste Frida vid Havis Amanda och vi gick till Fabiansgatan och The Cock där Jenna och Frida redan satt och väntade. Ville som är en av The Cocks ägare kom och sa hej och for sedan iväg på en springtur med ett gäng. The Cock har en Sporting Club och de gick ut på en springtur. Man får alltså gå med i den klubben om man vill. Det är supercoolt tycker jag.

I was one of the lucky ones that got to go on a blog event to The Cock this Wednesday and I am very happy about that. You get such a kick of inspiration from hanging around bloggers and that was just what I needed. It has, as you know, been a bit quiet for a while now. But I do have a feeling that it is about to change. 

But yes, to the point. I met the wonderful Frida at Havis Amanda and we walked to Fabianinkatu and The Cock where Jenna and Frida were already waiting. Ville who is one of the owners came and said hello and then went on a little run with a group. The Cock has a Sporting Club and they went on a run. You can actually join that club if you want to. That I think is quite cool. 
 


Småningom började borden fyllas av bloggare och det blev dags att beställa dricka och mat. The Cock var så snälla och gav oss -50% för allt och det var ju väldigt väldigt snällt. Jag beställde en drink som kallas Bora Bora och den var verkligen superfin och supergod också. Jag var nöjd.

The tables started filling with bloggers and it was time to order drinks and food. The Cock were nice to give us -50% on everything and that was really cool. I ordered a drink that was called Bora Bora and it was really cool and so good. I was very happy. Min sallad. Jag vet, vad är detta?! Jag beställde sallad. Jag tänkte att nu skall jag prova något nytt och beställde deras rödbetssallad. Den var alldeles supergod och jag var otroligt nöjd med mitt val. Jag var definitivt inte den enda som beställde just den salladen. Många hade valt den.

My salad. I know, what is this?! I ordered a sallad. I thought I should try something different and new so I ordered their beetrootsalad. It was really good and I was very happy with my decision. I wasn't the only one that took the salad. A lot of us ordered it. 


Efterrättsbordet. Det finns inga ord.

Dessert table. There are no words. 


The Cock har även en otroligt fin nedrevåning som jag måste kolla på samma gång som jag besökte toaletten. Och jag kan säga att jag skulle kunna bo där nere.

The Cock also has a really cool downstairs that I of course had to check out on my way to the toilet. And I am gonna say that I could live down there. 


Jag säger det igen: Tegelvägg. Röd tegelvägg. Det är min svaghet.

Och som det synns så är jag helt tydligt den personen som bara tar bild på mat och inredning när jag går på bloggträff.

Men jag kan säga att jagf hade helt superroligt. Det var jätte roligt att se gamla bekanta och även träffa nya och få nya bloggar att följa och läsa. Sen fick vi ju också en otroligt fin goodiebag som jag även skall visa åt er.

I am gonna say it again: brickwall. Red brickwall. It is my thing. 

And as you can see I seem to be the person that only takes pictures of food and interior when I am on blog events. 

But I can say that it was so much fun. It was a lot of fun to meet old friends and also new ones and get new blogs to follow and read. And we also got a nic little goodiebag which I am also gonna show you. 

Om ni vill se fler bilder från träffen så kan ni göra det genom att gå in på dessa bloggar:
Jennifer Sandström
Madde
Jenna
Fager Dam
Frida 
Miilo
Sofia
Frida

+ här är inlägget på Ratata där även det finns lite bilder och sånt.

If you wanna see more pictures from the blog event do check out the blogs I just listed. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...