Sunday, August 23, 2015

On a roll this Sunday!Söndag. Dagen då man skall ta det lugnt och bara vila för att orka ta an nästa vecka.

Jag började den här söndagen med att ta bort smuttsiga lakanen från sängen (jag skall ännu lägga rena i den). Sedan var jag även en sväng ner i tvättstugan och har nu en hög kläder hängande på tork. Plus att jag har en diskmaskin som surrar i bakgrunden.

Sure, man skall vila för att orka, men det kan jag ta och göra någon annan dag. Jag har så bra flyt nu.

Sunday. The day when you are supposed to take it easy and rest just to have the strength to take on the next week. 

I started this Sunday with taking away the dirty sheets off my bed ( I am gonna put clean ones on it). Then I went down to the laundry room and now I have a bunch of clothes drying. Plus I have a dishwasher on in the background. 

Sure, you are supposed to rest too, but that I can do another day. I am on a roll right now.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...