Monday, August 3, 2015

ESSENCE !

Känner ni till märket Essence? Om ni svarade nej på den här frågan så kan jag berätta att det lönar sig att ta en titt. Märket säljs på Tokmanni här hos oss (i Helsingfors) och i Kaisaniemi finns en 1 meters hylla och i Itis finns en 2 meters hylla. Före 2 meters hyllan fanns i Helsingfors så åkte jag och Camilla en dag till Järvenpää för att kolla in 2 meters hyllan där.

Do you know the brand Essence? If you said no to that question I suggest you do search it up. It is sold in Tokmanni here in Helsinki and in Kaisaniemi there is a 1 meter stand and in Itis there is a 2 meter stand. Before the 2 meter stand was in Helsinki at all me and Camilla one day took a trip to Järvenpää to check out the 2 meter one.


Det var verkligen en helt fantastiskt rolig dag och jag lyckades köpa en hel del roligt. Jag har hittat mitt nya favoritmärke. Det bästa är att Essence är definitivt billigt. Men också helt otroligt bra. Jag är helt såld.

Det verkar som att jag glömde ta en bild på maskarorna ensam så jag nämner nu dem här: Lash Princess, Multi Action och I Heart Extreme. Min favorit av dessa är I Heart Extreme.

It was such a fun day and I managed to buy a lot of fun stuff. I have found my new favorite brand. The best thing is that it's not a expensive brand. And it is so good. I am totally sold. 

It seems I forgot to take a picture of the mascaras so I will mention them here: Lash Princess, Multi Action and I Heart Extreme. My favorite from these is I Heart Extreme. 

All About Matt Fixing Compact Powder

Den här är alltså färglös och passar bra just på sommaren när det är varmt och man inte vill att ansiktet skall glänsa.

This is transparent and is good in the summer when it is warm and you don't want your face to shine. 

Lipliner 13 Transparent

En färglös lipliner, ja tack! Jag har så många läppstift som jag nu kommer att kunna använda så att det hålls lite bättre på läpparna. 

A transparent lipliner, yes please! I have so many lipsticks that I can now use without having to reapply all the time. 
The Gel Nail Polish 32 Discreet Agent and 22 i heart my blue jeans

Effect Nail Polish 19 Gold Fingers, 17 Never Stop Dreaming, 31 #rebel

Nail Art Duo Stylist

Jag vill kunna göra roliga små bollar på mina naglar. Hihi.

I wanna be able to do small fun dots on my nails. Hihi.

Metal Glam Eyeshadow - 07 Golden Up! - 12 Are You Grey? - 04 Sparkle All Night - 18 Choco-Chic

Jag har inte köpt ögonskuggor på hur länge som helst så jag tänkte att det är på tiden att göra det. Dessa är bara så otroligt fina att det skall bli kul att använda dem.

I haven't bought any eyeshadows in a long while so I thought it was time to do that. These are just so beautiful and I can't wait to get to use them. 

Silky Touch Blush 20 Babydoll

Den här använder jag helatiden nuförtiden. Helt härlig. 

I use this all the time these days. I love it. 

Gel Eye Pencil Waterproof - 01 Black Blaze - 03 Urban Jungle

Den gröna var så härlig färg och svart behövs ju alltid. 

The green was so pretty and well you always need black. 
 Har ni provat någpt från Essence?

Have you tried anything from Essence? 

31.7.2015 14:39

2 comments:

  1. Jag älskar essence, speciellt deras utbud i Tyskland som är helt toppen, det kommer ju ut nya trend-kollektioner på löpande band där och att man kan köpa ögonskugga, nagellack eller maskara för ett par-3 euro typ är ju fantastiskt!! :) Samtidigt är kvaliten super! Vad ligger priserna på i Finland, kan tänka mig att det är nån euro dyrare..? här på Teneriffa finns det också, men utbudet är inte direkt uppdaterat om vi säger så.. Men går ju bra att handla basic-produkter iallafall :)

    Hela utbuden + senaste/aktuella/kommande kollektioner finns annars här --> http://www.essence.eu/essenceworld/index.php

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...