Monday, July 20, 2015

Rimmel Provocalips 16 HR Kiss Proof Lip Colour


Alla och deras mamma har säkert pratat om dessa Rimmel Provocalips läppstiften, eller vad man skall kalla dem. och jag förstår bra varför. Jag är förtjust i dem och jag vet att Camilla är kär i dem och många andra som sagt. Och det finns verkligen en orsak till det.

Everyone and their mother has probably talked about these Rimmel Provocalips lipsticks, or what you should call them, and I do understand why. I like them a lot and I know that Camilla likes them a lot and as I said a lot of people do. And there really is a reason for it. 


Jag har, som ni ser, redan lyckats skaffa åt mig tre färger och det är mycket av ett och samma för jag brukar oftast bara skaffa en färg (röda) men dessa är så bra och jag vill prova flera färger. Dessutom så är dessa inte något farligt dyra .

I have, as you can see, managed to get my hands on 3 colors already and it is a lot of one and the same since I usually only get one color (red) but these are so good that I wanted to try more colors. And these aren't that expensive. 


310 Little Minx - 200 I'll Call You - 550 Play With Fire

Det bästa med dessa är definitivt hållbarheten. Du kan dricka utan att vinglaset (eller vilket glas som helst) får en rött märke och bartendern hatar livet. Det att det inte fläckar glaset tycker jag att är otroligt fantastiskt. Den lovar alltså 16 timmars hållbarhet och det tror jag definitivt på. Jag vet att Camilla hade sitt på i över 16 timmar och det såg fortfarande bra ut. Den kan börja dra sig från innersidan av läppen men jag tror att det är olika för alla. För mig så glider det nog en del, men jag kan leva med det. 

Jag rekommenderar att prova dessa för de är verkligen värda det. Jag har även gjort en liten video om dessa som jag tycker att ni skall kolla in. 

The best thing about these is the lasting power. You can drink from a wineglas (or any glass) without there being a huge red mark and the bartender hating life. I love the fact that it doesn't stain a glass. It does promise a 16 hour lasting power and I do believe that. I know that Camilla had hers on for more then 16 hours and it still looked good. It does kinda start fading from the innerside of the lip but I think that is different for everyone. In my case it does a bit, but I can live with it.

I recommend trying these because they are worth it. I have also made a little video about these that I would love you to look at.
written 16.7. 21:43

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...