Monday, July 27, 2015

LIVBOX JULY 2015


Juli kom och gick känns det som och jag lyckades inte göra det här inlägget i tid. Dessutom så bestämde jag mig för att göra något nytt den här månaden och tog och filmade när jag öppnade boxen. Så om ni vill höra mig prata istället för att se på bilderna och läsa text så kan ni gör det. Kan hända att jag gör så nästa månad också för det var ganska så roligt.

It feels like July just came and went and I didn't manage to do this post on time. I also decided to do something new this month and I filmed me opening the box. So if you wanna hear me talk instead of seeing pictures and reading you can do that. I might do this next month too since it was kinda fun to do.Så den här månadens Livbox innehöll en massa roligt, igen. Fast jag fått Livbox hur länge som helst så känns det fortfarande lika roligt att få den varje gång.

So this months Livbox had a lot of fun, again. Even though I have gotten Livbox for ages it still is so much fun everytime.

Laboratories Klorane Dry Shampoo with oat milk

Jag har kanske sagt det tidigare men torrshampoo är något som behövs mycket. Åtminstone så har jag börjat använda mera torrshampoo än tidigare för att inte behöva tvätta håret riktigt varje dag. Det här är dessutom ett märke jag aldrig hört av så det skall bli kul att prova och se om den vinner de andra jag har. 

I have probably said it before but dry shampoo is something you need a lot. At least I have started using more dry shampoo then before to not have to wash my hair everyday. This is also a completely new brand that I have never heard of so it will be interesting to see if it wins the other ones I have. 

La Roche-Posay Lipikar Body Moisturizing Fluid

Den här sugs in i huden väldigt fort och lämnar en rikigt god doft efter sig. Meran än så kan jag inte ännu säga eftersom jag bara provat lite på min hand.

This dries very quickly on the skin and leaves a very nice smell. More then that I can't really say since I only tried a small click on my hand. 

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Jag har provat den här nu ett par dagar och den har lite färg. Den känns riktigt skön och mjuk på och är för såna dagar då man vill ha lite nåt på läpparna.

I have tried this a few days and it has a tiny bit of color. It feels really nice on and is for the days when you want just a bit on your lips. 

Hula Honey I'm Nuts & Naughty 

Jag har jätte svårt för såna här och brukar barage vidare för jag har svårt för de flesta nötter och olika konsistenser. Jag har inte vågat prova på denna. Men jag tycker om namnet. Haha.

I have a problem with these and I usually just give them away since I am bad with most nuts and diffferent consistencies. I haven't tried this one. But I really like the name. Haha.

Lumene Birch & Honey Refreshing Foot Cream

Det här har jag också säkert sagt tidigare men mina fötter får definitivt inte tillräckligt med kärlek och jag tror att det syns på dem. Så den här kommer nog till användning. Doftar riktigt gott och man känner att den innehåller menthol.

I have probably said this too before but my feet don't get enough love and I think it is very visible. SO this will be great. It smells really good and you can really smell the menthol. 

ACO Face Day Moisturizing Day Cream

Jag gillar verkligen att den här är i tub. Jag tycker att ansiktskrämer alltid nästan är i en liten burk och jag tycker mera om tuber. Mest för att jag har oftast långa naglar och jag vill inte få en massa kräm under naglarna. Den här lär passa bra under smink.

I really like that it comes is a tube. I feel like all face creams almost always come in small tubs and I like tubes more. Mostly because I usually have long nails and I don't want a lot of cream under my nails. It says to be good under make up. 

Schwarzkopf Essensity Color & Repair Shampoo and Conditioner

Den här doftar lite citrusigt och örtigt. Väldigt spännande. Jag drunknar nog snart i travel size shampoo och balsam. Men jag tycker ändå att det är roligt att få dem och kunna testa nya shampooer.

This one smells kinda citrusy and herbal. It is very interesting. I have so so so many travel sized shampoos and conditioners. But I still like getting them and being able to try new shampoos. 

Berätta gärna om ni tyckte om att jag även gjorde video den här månaden och om ni provat något av dessa produkter. 

Let me know if you liked that I also did a video this month and if you have tried any of these products. 

2 comments:

  1. blir avis på dessa boxar varje gång!! :)

    ReplyDelete
  2. Alltid lika roligt med nya spännande produkter :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...