Tuesday, July 7, 2015

Journey to Splits


Jag har varit smått oaktiv här på bloggen en tid men det betyder definitivt inte att jag inte skulle ha gjort något alls. Jag tog an en ny 30 dagars challenge från Blogilates och den jobbar jag hårt på just nu. Gå läs mera här.

I have been a bit inactive on the blog lately but that doesn't mean that I haven't done anything. I took on a new 30 day challenge from Blogilates and I am working hard on it right now. Go read more on this here.


Här har vi första 7 dagarna. Som ni kan se så har jag en hel del att göra för att verkligen kunna gå ner helt och hållet, så det ser ju inte så bra ut. Om ni vill följa denna resa lite mera i realtid så kan ni gå till instagram och följa mig där. Där går jag under namnet emmelemzi. Där finns en hel del folk som gör samma och tar bilder varje dag (#journeytosplits). Jag älskar verkligen att kolla igenom folks bilder.

Det skall bli riktigt intressant att se om det faktiskt kan hända mycket på 30 dagar. 

Here we have the first 7 days. As you can see I do have a lot to do to be able to go down all the way, so it is not looking good. If you do wanna follow this journey a bit more in real time then go to instagram and follow me there. I am under the name emmelemzi. There are a lot of people doing the same challenge and taking pictures (#journeytosplits). I really love looking at all the pictures.

It is gonna be interesting to see if a lot can happen in 30 days.

1 comment:

  1. Wow, det ser intressant ut! Om jag också skulle pröva... fast jag aldrig tror att jag kommer att klara de där sista :) men det skulle vara utmärkta övningar då jag tänkt att jag bl.a. ska satsa på att träna balans och rörlighet i sommar! Tack för tipset och lycka till!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...