Thursday, July 30, 2015

I don't know which day it is anymore...


Alltså min hjärna är nog helt ute och går nu. Jag vet att det är fredag imorgon eftersom jag skall till Sverige, men ändå så hade jag den känslan att det är onsdag idag och att jag skall ha ett inlägg ute idag. Fel hade ju jag då det var onsdag igår och jag borde ha lagt ut det då.

Nå ibland går det såhär. Ja, som sagt så skall jag till Stockholm imorgon med Trotsallt och det skall bli så kul. Vi skall bo på hostell och göra allt möjligt roligt. Jag kommer hem på måndagen och far iväg till Gävle på torsdagen. Lite stressigt blir det nog men det skall nog gå bra.

Nu skall jag dock ta och packa lite så att jag inte behöver stressa ihjäl mig imorgon.

My brain is so confused right now. I know that it is friday tomorrow since I leave for Sweden, but somehow I had the feeling it was wednesday today and I was supposed to put up a blogpost. Well, I was wrong because wednesday was yeasterday and I should have put it up then. 

Well this happens. Yes, I am going to Stockholm tomorrow with Trotsallt and it is gonna be so much fun. I am coming home on monday and then leaving for Gävle on Thursday. It is gonna be a bit stressful but it will be fine. 

Now I am gonna pack a bit so that I don't have to stress like crazy tomorrow.

2 comments:

  1. Vad ska du göra i Gävle? Undrar eftersom jag är där då.

    ReplyDelete
  2. Lina: Jag skall hänga med familj och släkt. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...