Tuesday, July 14, 2015

Essie Apricot Cuticle Oil

Jag är fortfarande vid liv trots att jag verkar ha tappat blogginspisen totalt, men jag hoppas att den snart kommer springande tillbaka till mig. För just nu känns det verkligen nästan omöjligt att få ihop något alls i inlägg. Jag vet att jag har en Livbox att skriva om och en massa annat också, men jag lyckas bara inte.

Men för att nu försöka få något ut åt er så ville jag bara komma och tipsa om en ny favorit som jag inte kan leva utan längre.

I am still alive even though I seem to have lost my blogging inspiration completely, but I hope that it will soon run back to me. Because right now it feels almost impossible to get anything done whne it comes to blogposts. I know I have one Livbox post to do and some others, but I just can't. 

But now to try to give you something at least I am gonna tell you about a new favorite that I can't live without. 


Essie Apricot Cuticle Oil. Doften är bara helt otrolig och jag har den här framme på mitt datorbord så att jag kommer ihåg att lägga på nagelbanden varje morgon och kväll. Hittills så har det inte gått många dagar som jag skulle ha gjort detta. Jag tror definitivt att mina nagelband tackar och min näsa tackar definitivt. Jag är alltså helt kär i doften.

Den är smått dyr, men den räcker helt otroligt länge och jag tycker definitivt att den är värd pengarna. Nagelbanden behöver lite kärlek de också.

Essie Apricot Cuticle Oil. The smell is just amazing and I have it on my desk to remind me to put some on my cuticles every morning and night. So far there has been just a few days when I haven't. I do believe that my cuticles are happy and I know my nose is happy. I am so in love with the smell. 

It is a bit expensive, but does last a long time and I do think it is worth the money. The cuticles need some love too.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...