Thursday, July 16, 2015

Drink water!


Drick ett glas vatten nu! Där varsågoda fick ni en påminnelse. Jag brukar påriktigt glömma att det är viktigt att dricka mycket vatten under dagen (inte för mycket!). Varje gång jag läser ett blogginlägg där det pratas om vatten eller jag ser ett vattenglas kan jag komma på att jag är törstig och gå till köket och fylla ett glas.

Så nu gjorde jag det åt er. Själv har jag ett glas och en halv liters flaska här framför mig just nu. Det att man ser vatten är bra för då kommer man bättre ihåg att dricka.

Drink a glass of water now! There you have a reminder. I seriously keep forgetting that it is important to drink lots of water during the day (not too much!). Every time I read a blog post where there is something about water or a picture of a glass of water I realize that I am thirsty and go to the kitchen to get a glass of water. 

So now I did that to you. I myself have a glas and a half a liter bottle here in front of me right now. It helps to have it in front of you at all times because it reminds you to drink.


Speciellt nu när jag försöker börja träna lite och bli mera fit så känns det extra viktigt att komma ihåg att dricka vatten. Tog en liten snabb träning före jag gjorde min journey to splits och det kändes otroligt tungt men också så fantastiskt bra. Jag skall försöka göra lite varje dag från och med idag och försöka hålla det åtminstone 30 dagar. Önska mig lycka till! 

Especially now that I am trying to start working out a bit it feel even more important to remember to drink water. I did a quick little workout before I did my journey to splits and it felt really hard but so good at the same time. I am gonna try to do something small every day from now on and try to keep going for at least 30 days. Do wish me luck!


5 comments:

 1. Tipstipstips! Appen Waterbalance håller koll på om du har druckit tillräckligt eller ej ;) Lite småonödig men kul!

  ReplyDelete
 2. ÅÅH! Jag älskar alla sånadär roliga små appar :D Tack för tipset :D

  ReplyDelete
 3. Ibland har jag gjort så att jag har hällt upp dagsransonen i en eller två kannor så att jag ska veta när jag har druckit det jag ska...

  ReplyDelete
 4. Yvonne: Inte alls en dålig idé det heller :D alla har sina små sätt.

  ReplyDelete
 5. Vill man räkna ut sitt dagliga bas-vätskebehov kan man räkna sin kroppsvikt x 30ml, som ett tips :D Lär också finnas en annan vatten app, Hydro coach. Lycka till med tränandet!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...