Wednesday, July 1, 2015

All black

Någon av er kanske ännu kommer ihåg att jag och Camilla var på ett shoppingevent som ordnades av Vero Moda och Trendi. Mera om den kvällen kan ni hitta i det här inlägget. jag gjorde dessutom också ett inlägg om gooodie bagen som vi fick och den kan ni kolla in här. Men det jag helt och hållet har glömt att visa er är vad jag egentligen köpte. Så det är vad som finns i det här inlägget.

Some of you might remember when me and Camilla went to a shoppingevent orgainzed by Vero Moda and Trendi. More on that evening you can read in this post. I also did a post on the goodiebag we got and that post is right here. But I haven't shown you what I actually bought. So that is this post.


Jag har liksom lite bestämt med mig själv att inte köpa bara svarta kläder utan faktiskt försöka köpa annat också (speciellt vitt) men den här gången lyckades jag definitivt inte och det blev svart. Jag kan säga åt er att jag fastna direkt när ja såg den där hänga i butiken. Jag hade sett den tidigare och kollat priset och tyckt att den lite dyr. Men nu bestämde jag mig ändå att prova den och hem kom den ju. Den är 95% polyester och 5 % elastan. Den har små gömda knappar så att man kan på ett sätt sätta fast utan att dra upp dragkedjan. Kanske jag måste ta och göra en video för att visa. Så skön på och ser verkligen bra ut. Den är lite smart casual.

I have decided with myself to not only buy black clothes but really try to buy other colors too (especially white) but this time I totally failed and black it was. I can tell you that I fell for that one when I saw it in the shop. I had seen it before and checked the price and felt it was a bit expensive. But now I decided to try it out and home it came. It is 95% polyester and 5% elastane. It has small hidden buttons so you can kinda close it without using the zipper. Maybe I should make a video to show you. It is so nice on and looks so good. It is a bit smart casual. 


Sen köpte jag även den här t-skjortan som också är svart. Den hade en så rolig liten detalj i ryggen att jag blev tvungen. Jag hade faktiskt just på mig den och den är superskön. Jag är väldigt nöjd. Dessutom så har jag inte många t-skjortor som inte har tryck.

Then I also bought this t-shirt which is also black. It had such a cute little detail in the back that I just had to. I actually just had it on for the first time and it was so nice on. I am very happy. I also do not have many t-shirts that don't have a print. 

written 29.6.2015 kl. 22:51

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...