Wednesday, July 22, 2015

A lot of beauty products!


Jag ville bara snabbt visa er den här högen som jag fick till julklapp av Camilla. Ja, jag vet, jag är lite sen med den här och jag skulle bra kunna hoppa över den. Men jag vill bara visa för att jag har bilden och det här börjar bli en blogg som är om skönhetsprodukter av alla dess sorter.

Jag känner mig dålig för att jag inte lyckats använda Bloggboken alls. Handskarna har jag använt några gånger tillsammans med handkrämer. Nagellacket har jag använt och såklart borttagningsmedlet. De små läppstiften är så otroligt söta och ett superbra sätt att prova på lite olika färger.

Hon skämmer verkligen bort mig den flickan!

I just wanted to quickly show you this bunch that I got for christmas from Camilla. Yes, I know, I am a tad late with this and I could just let it be. But I just wanted to show you since I do have the picture and this is turning in to a blog about all things beauty. 

I feel a bit bad that I haven't used the blogbook at all. The gloves I have used a few times together with the handcream. The nailpolish I have used and of course the remover too. The small lipsticks are so cute and a great way to get to try new colors. 

She spoils me rotten that girl!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...