Tuesday, June 23, 2015

Short update

Sommar. Det regnar. Såklart. Är det bara jag som tycker att det har varit sämre väder det här året? Jag tycker att det var mycket mera sol förra sommaren. Ni får gärna rätta mig ifall jag har fel. Men det känns verkligen som om det bara regnar och är kallt. Man kan inte alls sitta lika mycket i parker i år.

Mitt internet var borta några dagar och trots att jag nog använde telefonens nät så kände jag inte för att skriva. Inspirationen är smått försvunnen just nu. Vilket är jättesynd för nu har jag mycket mera tid att skriva. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka snart.

Min födelsedag närmar sig även med stormsteg. Månne det här är året då jag får ålderskris? Det är möjligt. 
Summer. It's raining. Of course. Is it just me or is the weather worse then last year? I feel like the sun was shining a lot more last year. You are allowed to tell me if I am wrong. But it really does feel like it is only raining and it's cold. You can't sit outside as much. 

My internet was down for a few days and even though I did use the internet on my phone I didn't feel like writing. The inspiration is kinda gone right now. Which is really sad since I do have more time to write now. I really hope it gets back soon.

My birthday is also coming up really soon. Is this gonna be the year when I start to feel like the clock is ticking? It might be.

1 comment:

  1. Its worse than last year, I think... i just wondered the weather in my blog :D

    Hope your inspiration comes back soon. Maybe i can help :)

    Yay your birthday!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...