Monday, June 29, 2015

LIVBOX JUNE 2015


Dags att hoppa in i Livboxens innehåll. Bättre sent än aldrig, visst? Mycket roligt i den här boxen. Jag skrattade speciellt åt tandborsten eftersom jag just före jag gick efter boxen köpte en ny åt mig. Nu har jag extra i skåpet.

Time to take a look at the Livbox again. Better late than never right? A lot of fun things in this box. I laughed at the toothbrush since I had just before i went to get the box bought a toothbrush. So now I have an extra.  

Jordan Individual Reach - Rexona Maximum Protection Anti-Perspirant - Compeed  

Jag är verkligen glad över tandborsten. Såna behövs alltid. Rexonan verkar riktigt bra. Visst det kom visst en anti-perspirant för inte så längesen så det är ju lite tråkigt, men den kommer nog i användning ändå. Compeed är bra speciellt nu på sommaren då möjligen skavande och nya skor kommer fram.

I am very happy about the toothbrush. You always need them. Rexona does also look really good. Sure, there was an anti-perspirant in a box not too long ago so that is a bit meh, but it will come in use anyways. Compeed is good especially now in the summer when new and maybe a bit uncomfortable shoes come out.

Rimmel 60 seconds 513 Let's Get Nude - Kubiss London Face Powder No.2 Candle

Ni vet säkert redan hur jag känner för nagellack. Och jag har faktiskt inte hemskt många nude lack. Pudret har jag inte provat ännu så jag kan inte säga myckt om den, men det skall bli intressant att prova ett alldeles nytt märke.

You all know by now how I feel about nailpolishes. And I don't have that many nude polishes. The powder I haven't tried yet so I can't say much about it, but it will be sweet to try a new brand. 

L'occitane Shower Gel - Bernard Cassiere Mint - Lemon Mattifying Moisturizer Fluid

Duschgelen doftar lite citrus och det gillar jag. Jag tycker dessutom väldigt mycket om flaskan. Den är riktigt söt. Bernard Cassiere är ett bekant märke. Det har kommit tidigare något i boxen. Spännande produkt. Skall bli riktigt intressant att prova. Jag återkommer om den.

The showergel smells of citrus which I really like. I also really like the bottle. It is so cute. Bernard Cassiere is a brand I have heard of. There has been something in another box. Interesting product. It will be interesting to try. I will get back to you on it.

+ Lumene Natural Code Eye Intensifier Waterproof Eye Liner pencil (which you can see in picture 1)

Jag glömde visst att ta bild på den här ensam, men den är i färgen Pearly Taupe och är gråish med glitter. Jag gillar den så vi får se om den kommer i användning i sommar.

I forgot to take a picture of this alone,, but it is in the color Pearly Taupe and is a greyish with kinda golden glitter. I do like it and we shall see if it gets used during summer.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...