Friday, June 5, 2015

Just a few things


Selfie. Från den tiden då jag ännu hade pannlugg. Jag håller ännu också på och funderar ifall jag vill ha pannluggen tillbaka eller skall jag låta den bara växa ut. Det är ett otroligt problem som många lider av varje gång pannluggen är för lång och borde klippas. Just nu så tror jag att jag låter den växa ut. Men det kan ännu ändra åt det andra hållet.

Jag har ont. I munnen. Det skrämmer mig lite då jag verkligen inte tycker om tandläkare. Jag hoppas att det bara är typ ett munsår eller liknande och att det går om fort. Jag vill verkligen inte gå till tandläkare. Usch.

Annars så gick mammas och lillebrors flytt riktigt bra igår. Mamma är supernöjd med att äntligen ha allt över. Det är nog jag också. Det var mindre roligt att vakna klockan 6 på morgonen. Jag gick via butiken och köpte en coca cola för att hållas vaken. Socker och koffein. Så hälsosamt. Jag vet.

Vad har ni gjort på senaste tiden?
Selfie. From the time that I had bangs. I am still trying to figure out if I want them back or should just let them grow out. It is a constant problem everyone has when they to long and should be cut. Right now I think I will let it grow. But it might still change.

I have a pain. In my mouth. It scares me a bit since I really don't like going to the dentist. So I hope that it is something that will go away soon. I really don't wanna go to the dentist. 

In other news. My moms and brothers move went really good yesterday. My mom is really happy to have it all done. And so am I. It was not fun getting up at 6 am. I went to the store and got a coca cola to keep me awake. Sugar and caffeine.  So healthy. I know.

What have you guys been up to lately?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...