Thursday, May 14, 2015

Trying out face masks!


Vackert eller hur?

Ansiktsmasker är något alldeles nytt för mig och jag har inte riktigt någonsin kännt att jag behöver hålla på med sånt, men nu (för ganska längesen) provade jag på en från Body Shop och det var riktigt spännande. Att kleta lite på sitt ansikte och sedan bara vänta i sådär 15 minuter utan att riktigt göra något är ju ganska så skönt. Man tar inte ofta såna små pauser för sig själv. Okej, visst man kan också spendera tiden med att läsa bloggar om man så vill. Eller så bara stänga ögonen och ta en paus från allt.

Det kändes riktigt skönt även efteråt och kanske det är något bra i det. Måste nog ta och prova lite oftare för att verkligen se vad min hud tycker.

So pretty right?

Face masks are something completely new for me and I have never really thought that I need to do them, but now ( a long while ago) I tried one from The Body Shop and it was interesting. To just put it on and then wait for about 15 minutes without really doing anything was kinda nice. You don't really take those kinds of breaks that often. Yes, you can also spend the time reading blogs if that is something you want. Or just close your eyes and take a break from everything. 

It felt really nice afterwards and maybe it did something good. I think I have to try it a bit more often to really see if my skin loves it.


Den andra ansiktsmasken jag provade var en från Montagne Jeunesse och var en Peel off mask. Det var riktigt spännande att vänta på att den skulle torka och sen kunna börja dra av den. Det kändes som om jag lagt erikeeper på mitt ansikte. Det var så roligt att riva av den!

Jag tycker att jag faktiskt kände skillnad på min hud efter den här masken, mer än vad jag kände efter den från The Body Shop. Måste definitivt prova en sånhän pånytt!

Har ni provat någon ansiktsmask? Någon favorit?

The other face mask I tried was one from Montagne Jaunesse and it was a peel off mask. It was really cool to wait for it to dry and then get to peel it of. It felt like I had put on glue on my face. It was so fun to rip it off! 

I do feel that I could see a difference in my skin afterwards, more then I could with the one from The Body Shop.  I do really have to try out more of these!

Have you tried any face masks? Any favorites?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...