Sunday, May 24, 2015

Living aloneDet är egentligen ganska så spännande det här med att bo ensam. Jag har lärt mig mycket nytt om mig själv under den här tiden som jag bott ensam här i min lilla håla.

 • Att tvätta kläder är roligt. Jag har verkligen fastnat helt och hållet och vill nästan tvätta alla kläder jag har i skåpet bara för att kunna tvätta. Det här är något som jag verkligen inte visste om mig själv eftersom mamma tvättade alla kläder. Nu förstår jag varför hon aldrig tvingade oss att göra det. Det är ju helt bäst! Min nästa lägenhet skall ha plats för tvättmaskin!
 • Matlagning är inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Det är egentligen ganska roligt att prova på nya resept och sånt. Jag tycker om att laga makaronilåda för då har jag mat för många dagar. Om ni har nåt tips på vad jag kan laga så får ni gärna säga.
 • Att föra ut roskisen är bara det tråkigaste någonsin. Samma gäller papper och glasburkar och allt det där. Jag lyckas helatiden bara lämna dem och hänga. 
 • Jag lyckas hålla den här lägenheten bättre städig än jag gjorde mitt rum.Vilket är jättebra eftersom jag inte har lyckats börja tycka om att städa.
 • Det är inte roligt att inte ha någon att be hämta handduk när man glömmer den och man redan står i badrummet. 

It is kinda exciting to live alone. I have learned a lot of new things about myself during the time I have lived in my tiny apartment. 

 • Washing clothes is fun. I have really fallen for it and pretty much wanna wash all of my clothes from the closet to be able to wash more. This is something that I didn't know since mom used to wash all of our clothes. Now I really understand why she did it and never made us do it. It is just the best! My next apartment has to have a place for a machine. 
 •  Cooking is not as bad as I thought it would be. It is kinda fun to try out new recipes. I love making macaroni casserole because then I have food for many days. If you have any suggestions on what I should try to make then leave me a comment. 
 • Taking out the trash is boring as hell. The same goes for cardboard and paper trash and all that. I somehow always just leave them lying in the apartment. 
 • I do somehow manage to keep this apartment neater then I did my room. Which is really good since I have not managed to start loving cleaning. 
 • It is not fun to not have anyone to bring the towel when you have forgotten it and are already in the bathroom. 

1 comment:

 1. Ihana kuva :)
  Oon kateellinen sun puhelimelle!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...