Sunday, April 5, 2015

I did buy quite a lot...

Jag brukar kunna hålla mig från att köpa ALLT jag ser när jag går in i butiker. Men den här gången gick jag lite crazy. Jag lät mig göra det eftersom vi var på resan och då får man shoppa lite extra tycker jag åtminstone.Om man på hemmaplan håller sig till några plagg så kan man på resa köpa lite fler.

I am pretty good at keeping myself from buying EVERYTHING I see when I go to stores. But this time I went a bit crazy. I let myself go a bit crazy since we were on a trip and then you are allowed to buy a bit more in my opinion. If you on a regular basis keep to a few pieces then on a trip you are allowed a few more. 

Cardigan: Bik Bok Jeans: Bik Bok Hat: Silja Line

Ni kan inte ha missat att jag verkligen älskar armegrön/olivgrön/whatever och köper ungefär allt jag kan få mina fingrar i. Tröjan är superskön på och jag älskar den verkligen. Byxorna har hög midja som är nytt för mig men jag föll för dessa.

Hatten köpte jag på båten för att jag kunde inte sluta tänka på den. Måste ha den. Blir nog bra nu i sommar tror jag.

You can not have missed that I love armygreen/olivegreen/whatever and buy pretty much everything I can get my hands on. The cardigan is so soft and nice on and I really love it. The jeans are high waisted which it new for me but I fell in love with these. 

The hat I bought on the boat since I couldn't stop thinking about it. I had to have it. It will be great this summer I think.

Top: H&M Dress: H&M

Toppen är väldigt skön och lös och jag tänker mig den med bandeau top under som får synnas så blir den superbra i sommar.
Klänningen fastnade både jag och Zan för pladask. Speciellt eftersom den kostade under 100 kronor (10 euro ungefär). Så den fick komma med oss båda.

The top is super comfy and loose and I can see it with a bandeau top underneath that is allowed to peek out ans it will super for summer.
The dress both me and Zan really fell for. Especially since it was under a 100 SEK (about 10 euros). So it got to come home with both of us.


Undies: Björn Borg (Silja Line)

Underbyxor behöver vi alla. Jag behöver nya så jag köpte såna. Härligt färggranna. Jag kan dessutom berätta att de är helt otroligt sköna!

Undies we all need. I needed new ones so I bought some. Wonderfully colorful. And I can also tell you that they are so comfy!

Bag: Silja Line

Jag köpte en ny väska. Inte för att jag behöver flera utan för att jag ville ha den direkt när jag såg den. Kommer att visa den bättre i ett annat inlägg eftersom den är lite speciell.

I bought a new bag. Not because I need any more but because I wanted it the second I saw it. I am gonna show you it better in another post since it is a bit special.

Highlighter: Lumene Touch of Radiance 

Någonting som har fattats från min sminkpåse/samling.

Something that has been missing from my make up bag / collection.


Sist men inte minst så köpte jag lite godis också. Den här gången blev det verkloigen inte mycket godis. Troligen så hade jag lite den känslan att jag köpt så mycket redan att jag inte kan köpa allt godis. Mera nästa gång.

Last but not least I did buy a bit of candy too. This time I didn't buy a lot of candy. I think I might have had the feeling that I had bought so much stuff already that I couldn't buy all the candy. More next time.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...