Thursday, April 16, 2015

HIGH WAISTED JEANS

Jeans&Cardigan: BikBok Top: BikBok

Det här hade jag på mig när jag och mamma åkte till Ikea på måndagen för att köpa lite grejer åt henne. Det slutade med att jag shoppade lite grejer hem. Mera om det kan ni se i den här videon på youtube.

Jag hade alltså på mig mina nya high waisted jeans. Det är mina första någonsin så det är lite spännande. Men hittills så har jag nog gillat dem. Jag gillar att inte behöva oroa mig över ifall min rumppa syns eller inte.  Och, de är ju armegröna.

This is what I had on when me and mom went to Ikea on monday to buy some things for her. It ended with me shopping some things. More about that you can see in this video here on youtube

I had on my new high waisted jeans. They are my first pair ever so it is kinda exciting. So far I have liked them a lot. I like not having to worry if my butt is showing or not. And I mean, they are armygreen.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...