Tuesday, April 21, 2015

Getting things done


En liten buss-selfie från när jag var påväg nånstans. Jag kan inte komma ihåg allt right? Pappa skall ta över min gamla Samsung så vi har varit idag och fixat lite med det och jag flyttar över en massa bilder till datorn och fick även print screena över alla sms eftersom tydligen så tycks inget program som gör det fungera på någon dator som jag äger. Jag blev minst sagt galen när jag försökte i timmar få något till stånd.

Dropbox är nog en lifesaver måste jag nog säga just nu.

Annars så försöker jag få lite mera ordning i mitt liv och har börjat med to-do-listor i ett litet häfte. För det hjälper mig att få saker gjort. Annars så lyckas jag slösa bort en hel dag genom att sitta precis här framför datorn. Och det får inte fortsätta så. Så är det bara. Någon annan än jag som har det här problemet?

A small bus-selfie from when I was on my way somewhere. I can't remember everything right? Dad is gonna take over my old Samsung so we have been fixing some things for that and I am transfering a lot of pictures to the computer and I also had to printscreen my text messages since no program that does that wanted to work on any of my computers. I got a tad crazy when I was trying for hours to get something to work. 

Dropbox is a lifesaver. Gotta say that. 

In other news I am trying to get my life more in order and have started with to-do-lists in a small notebook. It helps me get things done. Otherwise I just end up spending a whole day in front of the computer. And it can't continue. That is just a fact. Anyone else have this problem?


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...