Wednesday, March 11, 2015

Tomorrow

Imorgon är det äntligen dags att ta Zan under armen och åka till Ikea för att köpa resten av det den här lägenheten behöver. Jag vet jag vet att jag bott här väldigt länge redan nu och ni har svårt att förstå hur jag inte lyckats få det fixat ännu heller. Tro mig att jag hört det många gånger. Svaret är: pengar. Jag har helt enkelt inte haft råd att spendera ett par hundra euro på möbler fören nu. Nu kan jag göra det och jag är så lycklig.

Det sakall bli så otroligt roligt att få allt fixat och äntligen kunna planera inflyttningfest och påriktigt börja ta hit folk på te eller varför inte ett glas vin.

Morgondagen blir stressig men helt otroligt rolig ändå!

Tomorrow it is finally time to take Zan with me and go to Ikea to buy rest of the furniture that this apartment needs. I know I know that I have lived here for a long time and you can't understand how I haven't been able to fix it before. The answer is: money. I haven't had the money to spend a few hundred euros on furniture before now. Now I can and I am so excited. 

It will be so fun to get everything fixed and then be able to plan the housewarming and really start having friends over for tea or why not a glass of wine. 

Tomorrow will be stressful but also so much fun!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...