Sunday, March 22, 2015

My new best friends: Lenor and the IKEA bag.


Söndag. Troligen den dagen då jag får mest gjort här hemma eftersom jag oftast är ledig. Trots att jag jobbat hela 3 nätter nu så hade jag bokat tvättstuga till klockan 10. Kanske inte den bästa idéen när man kommer hem från jobbet klockan 5 på morgonen. Det är ju otroligt bra att jag faktiskt tycker om att tvätta kläder, annars skulle jag nog ha hatat mig själv blodigt.

Min nya bästa kompis är IKEA kassen som är så bra att fylla med smutsiga kläder när man skall få allt ner till tvättstugan. Jag bestämde föresten idag att min nästa lägenhet skall ha plats för tvättmaskin. Så att jag kan gå riktigt crazy. Kommer behöva ett helt tvättrum. Och walk-in-closet.

Sunday. Probably the day I get the most done at home since I am usually free. Even though I have had 3 nightshifts I had booked the laundry room for 10am. Maybe not the best idea when you get home from work at 5am. It is good that I actually like washing clothes or I might have hated myself a lot.

My new best friend is the IKEA bag which is so good to put dirty clothes in when you need to carry them down to the laundry room. I decided today that my next apartment has to have space for a washing machine. So that I can go really crazy. I am gonna need a laundry room. And a walk-in-closet.


Nu kommer ett tips åt alla er tvättgalna. Lenor. Sköljmedlet som tagit mitt hjärta helt och hållet. Doftar alltså helt otroligt gott och LÄNGE. Så om ni tycker om att era kläder eller lakan doftar rent länge så lönar det sig att gå till Tokmanni och plocka med en flaska. Och eftersom den är från Tokmanni så är den inte ens dyr. Ni kan hitta den här på webshoppen.

Now here's a tip for all you crazy washing lovers out there. Lenor. The fabric conditioner that I have fallen in love with. It smells so good and for a really long time too. So if you want that you clothes or sheets smell fresh and clean for a long time then I suggest you fo to Tokmanni and get one. And since it is from Tokmanni it is cheap.You can find it here on the webshop.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...