Tuesday, March 24, 2015

EMPTY PRODUCTS PART 2!


Det här är ett inlägg jag verkligen själv tycker om att läsa och det är faktiskt även helt roligt att göra, trots att jag skjuter upp det en hel del eftersom det tar så länge. Men här är äntligen empties inlägg nummer 2. Om ni inte har läst det första jag gjorde förra året så kan ni göra det här. Annars så är det bara att fortsätta läsa det här inlägget.

This is a post that I myself love reading and it is pretty fun to do too, even if I do wait a long time to do it since it does take so much time. But this is finally empties post number 2. If you haven't read the first post I did you can do that here. If you have you can just continue reading this one.


The Body Shop Honeymania Body Butter 

Jag är ett stort fan av The Body Shops body butters och blev så glad när den här kom i en Livbox. Doften är riktigt trevlig och inte för mycket.

I am a big fan of The Body Shops body butters and got so happy when this one came in a Livbox. The smell is really nice and not too much.

Head & Shoulders Shampoo and Conditioner

Dessa tog jag och använde när jag märkte att mitt shampoo tagit slut och jag glömt köpa nytt. Jag behöver egentligen inte ett shampoo mot mjäll, men eftersom jag råkade ha dessa i min låda så tog jag dem. Många svär ju för Head & Shoulders så något bra måste de väl göra.

I took these when I realized that my shampoo had run out and I had forgotten to buy new. I don't really need a shampoo against dandruff, but since I had these in my drawer I took them. Many do swear by Head & Shoulders so I guess they do something well. 

Hugo Boss Pour Femme Perfumed Body Lotion

Den här kom även i en Livbox och jag kan berätta att den här blev en favorit. Doftar helt otroligt gott och jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. För ifall jag inte plötsligt nu blir miljonär så kommer det nog att ta en tid fören jag får köpa den här.

This one also came in a Livbox and I can tell you that this one became a favorite. Smells so good and I really didn't want to end ever. Because if I don't right now become a millionaire it will be a while before I buy this one.

Lumene Clear it up! Deep Purifying Wash

Den här var väldigt trevlig att tvätta ansiktet med och kändes inte för hård utan just bra. Den här torkade inte ut min hud och jag gillar även doften.

This one was very nice to wash my face with and didn't feel too rough. It also didn't dry my skin and I also very much like the scent. 

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Satin Relax Shampoo and Conditioner

Jag har använt Gliss förut också och gillat den riktigt bra. Det gjorde jag även nu när jag använde bort dessa testers som kommit med i någon tidning. Doftar riktigt gott och gör åtminstone mitt hår härligt mjukt.

I have used Gliss before and liked it a lot. So I did this time too when I used these testers which have come with some magazine. Smells really good and makes my hair really soft.


Herbina Fresh Biodegradable Cleansing Foam

Det här var någonting helt nytt för mig. Jag har inte tidigare provat rengöringsmousse så det var roligt. Jag fick dock en känsla av att den inte riktigt gjorde så rent som andra rengöringsmedel. Så det här var inte min grej.

This was something totally new for me. I have not used cleansing foam before so it was fun. I did though get the feeling that it did not cleanse my face as well as others does. So this was not my thing. 

Dove Intensive Repair Conditoner

Den här fick jag via Buzzador och HERREGUDARS så jag föll för den här. Här hittar ni inlägget jag skrev om den här. Jag har ännu också en del av dessa små kvar som jag bara älskar att använda. Dessa bara gör under åt mitt torra hår.

These I got from Buzzador and OMG did I fall for them. Here you can find the post I wrote about these. I have a few of the small ones still and I love using them. they really do wonders for my dry hair.

Tresemmé Luxurious Moisture Shampoo

Jag har inte riktigt så starka kärlekskänslor för Tresemmé som många verkar ha. Jag tycker mig inte se det otroliga i dem. Kanske det är jag som är konstig. Men visst de får nog håret rent.

I don't really have the strong feelings of love for Tresemmé thar so many seem to have. I don't see the thing. Maybe it is just me. But yeah sure they do get my hair clean. 

No7 Beautiful Skin Day Cream

Här har vi en annan som jag inte riktigt gillar. Jag skrev om dessa och är fortfarande av samma åsikt.  Ordet jag vill använda är MEH.


This is another that I don't really like. I wrote about these too and I am still of the same opinion. The word I wanna use is MEH.  

Loréal Elvital Color-Vive Protecting Cream Treatment 

När man är jag och har färgat håret i många många omgångar så behöver håret all hjälp den kan få. Det var därför jag köpte den här. Vad jag nu minns så kan jag inte säga att  den tog mig med storm på något sätt. Kanske den hjälpte, kanske inte.

When you are me and you have colored you hair in many many ways your hair needs all the help it can get. That is why I bought this. What I now remember it didn't really make a real impression on me. Maybe it helped, maybe not. Biotherm Skin-ergetic Overnight high-recovery moisturizer

Det här är en riktigt liten tester och jag tror att man behöver lite flera gånger för att riktigt se ifall den faktiskt gör något.

This was a really tiny tester and I do feel that you might need more to really know if it actually does anything. 

Ella Baché Crème Tomate Vitamin Radiance Cream

 Den här gillade jag riktigt bra. Lite intressant med en ansiktskräm som innehåller tomat. Har aldrig hört förut. Men den här var verkligen trevlig att använda och gjorde mitt ansikte mjukt.

This one I really liked. It was a bit interesting with a facecream that has tomato. I have never heard of something like that before. But it was really nice to use and made my face nice and soft. 

Nivea In-Shower Body Milk Skin Conditioner

När det kommer till att lägga på fuktighetskrämer så är jag jätte lat. Den här gjorde det lite lättare eftersom jag kunde göra det medan jag stod i duschen. På något sätt så kändes det lättare än att stiga ut och sedan kladda på kräm. Sen att den doftar jättegott och ger en mjuk hud är stort plus. Kommer nog att köpa.

When it comes to moisturizingcreams I am very lazy. This made it a bit easier since I could do it while still being in the shower. Somehow that felt easier then having to get out and then put some cream on. Then the fact that it smells good and does give a soft skin is a huge plus. I am totally gonna buy this.

Montagne Jeunesse Peel-Off Masque Cucumber

Jag är helt ny till världen av ansiktsmasker och jag kommer att prata mera om den här i ett annat inlägg, men jag kan säga att den här var riktigt trevlig.

I am so new to the world of face masks and I am going to talk more about this in another post, but I can tell you that this one was fun to try. 

Loréal Color Protecting Shampoo

En liten tester som räckte till en tvätt. Gjorde jobbet men det är det enda jag kan säga ungefär.

A small tester that went on one wash. Did the job but that is pretty much all I can say. Rainbow Fresh Mouthwash

Det här är även någonting som jag tidigare inte riktigt använt. Nu är det en del av min rutin.

This is also something I haven't really used before but now it is a part of my routine. 

Nivea Gentle Waterproof Eye Make-Up Remower

Det här är den som jag tror att alla använt i något skede av sitt liv. Den får nog bort vattenfast smink och det är ju det den skall göra. Men jag tror att det nog finns bättre alternativ.

This one is probably the one everyone has used at some point in their life. It gets off waterproof make-up which is the important part. But I do feel like there might be better ones too.

Clinique All About Eyes Rich 

Jag älskade den här ögnkrämen väldigt mycket. Och även om det här är en liten tester så höll den verkligen länge eftersom man behöver använda en riktigt liten mängd. Jag har en annan av den här som väntar på att bli öppnad.

I loved this eyecream A LOT. And even if it is a small little sample it really lasted for a long time because you need to use such a small amount. I have another one that is just waiting to be opened.

 Lemon Juice & Glycerine Hand Cream 

Den här är egentligen inte slut, men eftersom jag inte tycker om den och den är jätte gammal så tar jag nu och kastar bort den.

This one is actually not empty but since I don't like it and it is really old I am gonna throw it away now. 

Natusan 24 Hour Moisture Hand Cream

Den här är också så otroligt gammal att det är tid att kasta ut den. 

This one is also so old that it is time to throw it away.

Jag är imponerad ifall nån av er verkligen läser hela det här inlägget. Det här blev verkligen långt. Jag skall försöka göra lite oftare så att jag inte har så många produkter att prata om. Men hoppas ni tyckte om det här inlägget i alla fall. 

I am impressed is any of you read this whole post. It got really long. I am gonna try to make some a bit more often so that I don't have so many products to talk about. But I hope you liked this post anyways.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...