Wednesday, March 25, 2015

Buzzador: Yoogaia

Yoga är en helt ny bekantskap för mig trots att jag väldigt många gånger fått höra att det är helt otroligt bra. Jag har även många gånger funderat på att jag borde ta och prova eller gå till någon timme någonstans, men det har bara inte blivit av.

Så nu när jag fick lyckan att komma med i Buzzadors nya kampanj för Yoogaia som ger mig möjligheten att prova på yoga hemma så måste jag ju göra det.

Yoga is completely new for me even though I have heard that it very good. I have also many times thought about going to some class, but never actually gone. 

So now that I got the luck to be in Buzzadors new campaign for Yoogaia that gives me the possibility to try out yoga at home I had to do it. 


På sidan Yoogaia så finns det yoga timmar, både bandade och även live timmar. På live timmarna så kan ledaren se dig och rätta ifall man gör något helt fel. Där finns även en andra slags timmar så som pilates och core om man vill prova sånt också. Kanske även jag måste våga mig på dem snart. Timmarna jag kollat på har varit riktigt bra och går tillräckligt sakta framåt så att även helt nybörjare hinner med.

On the site Yoogaia there are yoga classes, both live and recorded. On the live classes the teacher can see you and correct if you are doing something wrong. There are also other kinds of classes like pilates and core if one wants to try out those too. Maybe I will have to do so at some point. The classes (recorded) I have checked out have been good and have been slow enough s that a real beginner can follow.Jag tycker det är så bra att ha möjligheten att kunna prova på sånthär ensam hemma. Åtminstone för mig som har jätte svårt att ta mig till någon timme i rädsla för att göra bort mig totalt.  Så Yoogaia är verkligen helt perfekt för mig.

Hittills har jag provat några gånger några timmar och det har varit riktigt spännande. Jag hade lite ont i benen i några dagar eftersom jag märkte att jag är så otroligt stel. Vilket ju inte är alls så underligt med tanke på att jag knappt gör något alls. Det finns timmar för nybörjare och för såna som kan mera. Jag har bara kollat timmar för nybörjare hittills och det är tillräckligt för mig just nu. Måste absolut bli lite mindre stel fören jag vågar mig på nåt annat. Och lära mig ställningarna lite bättre.

I think that it is really good to be able to try out these at home. At least for someone like me who has a very hard time to go to any class in fear of making a fool out of myself. So Yoogaia is very good for me. 

I have tried a few classes and it has been interesting. My legs were killing me a few days afterwards since I realized that I am very stiff. Which is not that surprising since I really don't do anything.There are classes for beginners and also for people that have done yoga before. I have only checked out the beginner classes so far and it is enough for me at the moment. I have to get a bit more flexible before I have the courage to try out anything else. And learn the moves a bit better.


Jag fick dessutom en till orsak att verkligen ta och köpa yogamattan som jag tänkt på nu en tid. För den är bra att använda när man gör annat också än bara yoga. Golvet är hårt och man får lite ont i knäna i något skede om man inte har något mjukt under.

Men jag är väldigt glad över att ha fått prova Yoogaia och det är möjlig att den blir en permanent kompis i mitt liv. 

Om någon av er vill ta och prova Yoogaia i 14 dagar gratis så kan ni göra det med att använda koden YOOGAIATRIAL2015 (koden är i kraft till 1.4!).

I also got one more reason to buy the yoga mat I have been thinking of getting for a while not. Because it is so good to use when you are doing other workouts too. The floor is hard and your knees start to hurt at some point if you don't have something soft underneath.

I am very happy that I have gotten to try out Yoogaia and it is possible that it will become a permanent friend in my life.

If any of you wanna try out Yoogaia for 14 days for free you can do so by using the code YOOGAIATRIAL2015 (the code is active until 1.4!). 

Buzzador är ett företag som har olika kampanjer dit man får anmäla sig för att prova olika produkter gratis. Man behöver inte vara bloggare för att få vara med. Om ni vill bli medlem är det bara att gå in på hemsidan. Ni får gärna nämna när ni skriver in er att det var jag (emmelemzi) som skickade dit er.

Buzzador is a company that has different campaigns that you can apply to and get to try out different products for free. One doesn't have to be a blogger to do so. If you want to join you can easily do so on the website. When you do so be sure to mention that I (emmelemzi) sent you there. It would be nice.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...