Sunday, March 29, 2015

A nice sunday

Jag har haft en så bra dag idag. Fick hänga med finaste Julie och peta på underbara små babykläder i många butiker. Jag älskar det! Jag kommer att bli den galna mamman som köper ALLA kläder på den minuten jag är gravid. Trust me!

Sen skulle jag ju ta och städa lite och kolla igenom mitt klädskåp för att bli av med lite gammalt, men sen blev jag fast framför Svenska Hollywood fruar och där rök det sedan. På tisdag skall jag ta itu med skåpet! Jo!

Hoppas ni har haft en bra söndag!

I have had such a good day today. I got to hang out with the wonderful Julie and look at the cutest baby clothes in lots of stores. I love it! I am seriously gonna be the crazy mom that buys EVERYTHING the second I get pregnant. Trust me! 

Then I was supposed to clean a bit and go through my closet to get rid of old clothes, but I kinda got stuck in front of Swedish Hollywood Wives and there went that plan. On Tuesday I will take on the closet! Yes!

I hope you have had a great Sunday!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...