Friday, February 27, 2015

What is the goal?

Vad är målet med din blogg? Varför är den intressant enligt dig själv?

Bloggen har alltid bara varit något roligt för mig. Vet inte riktigt om jag har ett mål. Jag skriver blogg för att jag tycker det är roligt att dokumentera saker och ting och sen kunna läsa tillbaka om något år och se vad som hänt. 

Själv så tycker jag att min blogg är någotlunda intressant på grund av just Livbox inläggen och shopping inläggen för såna tycker jag själv om att läsa och skriva. Annars så kan jag tänka mig att folk tycker om att läsa bara för att vi är nyfikna och tycker om att läsa om andra människors liv.

What is the goal with your blog? Why is it interesting according to you?

The blog has always just been something fun for me. Don't know if I have a goal really. I write because I like documenting things and then being able to look back in a few years and see what happened. 

I myself think that my blog in interesting to a point because of  Livbox posts and my shopping posts because that is the kind of posts I like to read and write. Otherwise I think that people read because we all are very curious and like to read about other peoples lives.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...